کد خبر: 2573292
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۴

شهدا، اساتيد اخلاق برای تمام نسل‌های بشری هستند

امام جمعه شيروان بيان كرد: شهدا، اساتيد اخلاق برای تمام نسل‌های بشری هستند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين حسين كوثری، امام جمعه شيروان در مراسم تكريم از خانواده‌های معظم شاهد شهرستان شيروان گفت: زندگی شهدا به عنوان الگو بايد برای همه به ويژه مسئولان مدنظر قرار بگيرد.
وی اهميت زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا را كمتر از شهادت ندانست و افزود: شهدا با نثار خون خود درخت اسلام را آبياری و ارزش‌ها را زنده كردند از اين رو زنده نگاه داشتن ياد آنان نوعی ارزش است.
امام جمعه شيروان افزود: شهدای گرانقدر در دنيا به ما عزت، اقتدار، استقلال و سربلندی دادند و فردای قيامت برای ارتقای درجه‌ خود بايد به سراغ شهدای والا‌مقام برويم.
وی تصريح كرد: شهيدان والامقام با ايثار و روحيه شجاعانه خود مانند اساتيد اخلاق برای تمام نسل‌های بشری هستند و جوانان و مسئولان ما بايد هميشه شهدا را به عنوان الگو در زندگی خود به ياد داشته باشند.
كوثری همچنين ولايت‌پذيری را يكی از شاخصه‌های شهدا عنوان و بر تداوم راه شهيدان تأكيد كرد و افزود: ياد، زنده نگاه داشتن و ادامه راه شهدا بايد همواره در مسير زندگی ما قرار داشته باشد.
علی‌محمد محمدی، فرمانده ناحيه مقاومت بسيج شهرستان شيروان نيز در اين مراسم اظهار كرد: شهدا با جانفشانی‌های خود باعث سربلندی كشور شدند و به مقام والا و با ارزشی نزد پروردگار متعال رسيدند؛ لذا وظيفه ما به عنوان سربازان اين نظام ادامه دادن راه و سيره شهداست.
وی افزود: ايران اسلامی عزت و اقتدار خود را مرهون خون شهدا است؛ لذا همه مردم ايران نسبت به خون شهدا و خانواده‌های آنها كه سرمايه‌های خود را در راه كشور و اسلام اهدا كردند مديون هستند.
يادآور می‌شود، در اين آئين، جمع كثيری از خانواده معظم شاهد و مسئولان شهرستان حضور داشتند. مراسم تكريم خانواده‌های معظم شاهد به همت نيروی مقاومت بسيج سپاه ناحيه شهرستان شيروان برگزار شد.
شهرستان شيروان 638 شهيد تقديم انقلاب كرده است و هفت هزار و 200 رزمنده و بيش از 60 هزار بسيجی دارد.
captcha