کد خبر: 2573974
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۱

800 محفل انس با قرآن در مازندران برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن اداره‌كل تبليغات اسلامی مازندران از برگزاری 800 محفل انس با قرآن در ايام ماه مبارك رمضان در اين استان خبر داد.

سعيد قربانی، مسئول دارالقرآن اداره‌كل تبليغات اسلامی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی بابل گفت: در ايام ماه مبارك رمضان 92 تعداد 800 محفل انس با قرآن با حضور قاريان، حافظان وگروه تواشيح استانی، كشوری و بين‌المللی در سطح مساجد، حسينيه‌ها، مؤسسات و خانه‌های قرآن مازندران برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری 20 طرح بينات با محوریت سوره مباركه «رم»، افزود: برگزاری مسابقات قرآنی در رشته‌های حفظ، قرائت، ترتيل‌خوانی، اذان، ابتهال و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی بويژه در شب‌های احياء در موسسات و خانه‌های قرآن مازندران از ديگر برنامه‌های ايام مبارك رمضان بود.
قربانی ضمن اشاره به به برگزاری بيش از 400 محفل تفسير در مساجد مازندران، تصريح كرد: از ديگر برنامه‌های ماه مبارك رمضان 92، برگزاری بيش از 150 محفل ترتيل‌خوانی، مسابقه مقاله‌نويسی، برگزاری جشن ميلاد امام حسن مجتبی(ع)، جمع‌آوری زكات برای مستضعفين در مؤسسات و خانه‌های قرآن است.
مسئول دارالقرآن اداره‌كل تبليغات اسلامی مازندران از ديگر برنامه‌های اجرا شده در ايام ماه مبارك رمضان را ديدار با علما و خانواده شهدا از سوی مربيان و قرآن‌آموزان، برپايی جشن روزه ويژه روزه‌داران سال اول، اطعام‌دهی و كمك به مستضعفين و برگزاری مسابقه قرآن بخوانيد و جايزه بگيريد در راهپيمايی روز قدس عنوان كرد.
captcha