کد خبر: 2575116
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳

اخلاق، زيبايی ماندگار و زينت‌بخش انسان است

گروه انديشه: نماينده ولی فقيه در سپاه سراوان اظهار کرد: آن‌چه بيش از زيبايی ظاهری، انسان را مجذوب خود می‌كند حسن خلق و زيبايی درون است كه زيبايی ماندگار و زينت انسان بوده و به آدمی جمال و كمال می‌دهد.

حجت‌الاسلام احمد جهانتيغ، نماينده ولی فقيه در سپاه شهرستان سراوان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: زيبايی در اسلام مورد توجه فراوان قرار گرفته و كاربرد كلماتی همچون جمال، حسن، زخرف و زينت در قرآن كريم حاكی از اين امر است.
وی اظهار كرد: آن‌چه بيش از زيبايی ظاهری، انسان را مجذوب خود می‌كند حسن خلق و زيبايی درون است كه زيبايی ماندگار و زينت انسان بوده و به آدمی جمال و كمال می‌دهد.
حجت‌الاسلام جهانتيغ بيان كرد: طبق روايات معصومين(ع) خداوند زيبا است و زيبايی را دوست دارد و می‌خواهد اين زيبايی را روی بنده‌اش تماشا كند. رسول اكرم(ص) هر گاه قصد بيرون رفتن از خانه را داشتند، يك لباس مرتب می‌پوشيد، موی سر و محاسن خود را شانه می‌كرد و خودش را می‌آراست، همچنين از عطر و بوی خوش استفاده می‌كردند.
جهانتيغ اظهار كرد: طبق روايتی از امام علی(ع)، به خود رسيدن و زيباسازی از اخلاق مؤمنان است، اما دو نوع زينت داريم؛ زينت حلال و زينت حرام. زينت حرام يعنی پوشيدن لباس تحريك‌آميز كه موجب بروز زمينه گناه و فساد در جامعه می‌شود، مانند زينت به علايمی كه نشانه‌های شيطان‌پرستی است و استفاده از طلا و جواهرات كه هم از نظر شرع و هم از نظر علمی برای مردان غير مجاز است.
نماينده ولی فقيه در سپاه سراوان عنوان كرد: روش اسلام در زمينه تجمل و زيبايی، روش اعتدال است، يعنی نه افراط و نه تفريط؛ بنابراين نامرتب بودن نشان مسلمانی نيست و از طرفی مرد مسلمان نبايد خود را همانند زنان آرايش كند.
captcha