کد خبر: 2575350
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۹

بررسی فرازی از دعای ندبه در برنامه «مويه‌های فراق»

برنامه «مويه‌های فراق» صبح جمعه، 25 مردادماه به بررسی و بيان مبانی قرآنی فرازی ديگر از دعای ندبه با توجه به اطاعت از رسول اكرم(ص) می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با توجه به ارتباط آيات بسياری از قرآن كريم با فرازهايی از دعای ندبه و لزوم آگاهی‌بخشی به مخاطبان در اين باره، برنامه «مويه‌های فراق» در بررسی فراز «لَمْ یُمْتَثَلْ أَمْرُ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ فِی الْهَادِينَ بَعْدَ الْهَادِينَ وَ الْأُمَّةُ مُصِرَّةٌ عَلَى مَقْتِهِ مُجْتَمِعَةٌ عَلَى قَطِيعَةِ رَحِمِهِ وَ إِقْصَاءِ وَلَدِهِ» از دعای ندبه به مسئله تبعيت و اطاعت از پيامبر اكرم(ص) در زمان حيات و پس از آن اشاره دارد.
در اين فراز آمده است: «دستور رسول خدا (درود خدا بر او و خاندانش) درباره هدايت‏‌كنندگان، از پس هدايت‏‌كنندگان (امامان بعد از پيامبر) اطاعت نشد، امت بر دشمنى نسبت به آن‏ حضرت پافشارى كردند و براى قطع رحم او و تبعيد فرزندانش گرد آمدند» كه درباره خلافت حضرت علی(ع) و عهدنامه ابوسفيان و دشمنی با خاندان رسول(ص) صدق می‌كند.
در اين برنامه كارشناس‌محور، مبانی قرآنی دعای ندبه و بررسی آياتی كه اين دعا بر آنها تكيه دارد، مورد بحث قرار می‌گيرد و در اين برنامه نيز آيه سوم سوره انسان و همچنين آيه 33 سوره احزاب در تفسير و شرح اين فراز از دعای ندبه بيان می‌شود.
حجت‌الاسلام سبزواری در برنامه «مويه‌های فراق» درباره ارتباط بين مفاهيم قرآنی و دعا و تفسير و بيان نكاتی درباره اين فراز از دعای ندبه با آيات ذكر شده از قرآن كريم توضيحاتی را ارائه می‌كند.
يادآور می‌شود، برنامه «مويه‌های فراق» به سردبيری مونا توسلی و تهيه‌كنندگی فاطمه سالمی، جمعه‌ها ساعت 8:35 به مدت 20 دقيقه از راديو قرآن پخش می‌شود.
captcha