به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از روزنامه «دارالحياة» چاپ عربستان، در اين بيانيه دفتر رياست جمهوری مصر آمده است: مصر، اظهارات رئيس جمهور آمريكا را درباره اوضاع مصر مورد توجه قرار داد و قاهره از اهتمام طرف آمريكايی به تحولات مصر قدردانی میكند، اما مايل بود، آمريكا در مسير درست موضع گيری كند و واقعيت تحولات كشور را درك كند.
در اين بيانيه آمده است: كشور با اقدامات تروريستی مواجه است كه تاسيسات و مراكز دولتی و حياتی را هدف قرار داده است. در اين حملات كليساها، دادگاه ها، مراكز پليس و تأسيسات عمومی و اموال شخصی مردم هدف قرار گرفتند.
رياست جمهوری مصر از مواضع خالصانه كشورها قدردانی می كند، اما بر حاكميت كامل و اراده مستقلش و عمل به اراده مردم تأكيد میكند، اراده ای كه 25 ژانويه 2011 و سی ام ژوئن 2013 برای آينده بهتر كشور به پا خاستند.
در اين بيانيه آمده است: رياست جمهوری مصر بيم آن دارد اين سخنان، كه مبتنی بر حقايق نيست، سبب تقويت گروه های خشونت طلب مسلح و تشويق آنها برای ادامه دادن به مسيرشان كه ضد ثبات و تحول دمكراتيك است شود.
اوباما سركوب شديد تظاهركنندگان حامی محمد مرسی، رئيس جمهور بركنار شده، را به شدت محكوم كرده بود.
اوباما همچنين از لغو رزمايش «ستاره درخشان» كه قرار بود، ماه آينده بين ارتش مصر و آمريكا برگزار شود خبر داد.
از سوی ديگر، وزارت كشور مصر در پی حمله اعضای اخوان المسلمين به چند مركز دولتی و پليسی، با صدور بيانيه ای به پليس دستور داد كه برای مقابله با حمله معترضان به نيروهای خود و مراكز دولتی از گلوله جنگی استفاده كند.
اين در حالی است كه تظاهركنندگان معترض چهارشنبه شب و روز پنجشنبه اين هفته پس از كشته شدن صدها طرفدار محمد مرسی رئيس جمهوری معزول مصر به دست نيروهای امنيتی در ميادين رابعه العدويه و النهضه، به چند مركز دولتی و پليسی در قاهره و ديگر استان ها حمله كردند و يك مركز دولتی را آتش زدند.
دولت مصر نيز در بيانيه ای جداگانه اعلام كرد كه مصمم به مقابله با فعاليت های تروريستی و خرابكارانه اعضای اخوان المسلمين است.
بيانيه دولت مصر حاكيست: حمله به شهروندان و مراكز دولتی توطئه ای برای تضعيف كشور است.
در اين بيانيه آمده است: دولت تلاش می كند، با همه گروه ها و افرادی كه دست شان به خون مردم آغشته نشده است ، تعامل سياسی كند.