به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، حجتالاسلام مرادی، امام جمعه شهرستان بيجار در مراسمی که بهمناسبت سالروز ورود آزادگان به ميهن اسلامی در این شهرستان برگزار شد، با اشاره به بازگشت پيروزمندانه آنان بهعنوان تحقق يك وعده الهی اظهار كرد: امروز كه ملت ايران با سلطهگران و زيادهخواهان جهانی در حال مقابله است به عبرت و تأمل در اين سنت الهی، احتياج جدی دارد.
وی افزود: روز سراسر افتخاری كه بر صفحات زرين انقلاب حك شد و يادآور ايامی است پر از شور و شادی و معطر است به عطر حضور دوباره عزيزانی كه بوی شهيدان را با خود داشتند.
حجتالاسلام مرادی سربلندی، عزت و افتخار ايران اسلامی را مديون رشادت و جانفشانیهای آزادگان سرافراز كشورمان دانست و اعلام كرد: ما نيز وظيفه داريم به پاسداشت اين عزيزان نسبت به ترويج فرهنگ ايثار و شهادت برای نسل سوم انقلاب گام برداريم.
وی با بيان اينكه اينكه شما آزادگان در پيشگاه خداوند از جايگاه ويژهای برخوردار هستيد، بيان كرد: نگهبانی و پاسداری از اين افتخار با عزت وظيفه سنگينی است كه بر دوش شما عزيزان و خانوادههای شما نهاده شده كه میبايست از اين حساب ويژه نزد خداوند به خوبی محافظت كنيد.