کد خبر: 2578864
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۶

ساد‌ه‌زيستی علامه بهلول گنابادی می‌تواند برای همه ما سرمشق باشد

خطيب كشوری در مراسم گراميداشت سالروز ارتحال علامه بهلول گنابادی گفت: ساد‌ه‌زيستی علامه بهلول گنابادی می‌تواند برای همه ما سرمشق باشد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در آئين هشتمين سالگرد ارتحال علامه بهلول گنابادی كه با حضور پرشكوه مردم شريف شهرستان گناباد در كنار مرقد آن عارف جليل‌القدر برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمين عليرضا پناهيان، خطيب كشوری با اشاره به نقش محوری علمای اسلام در تبليغ دين مبين اسلام، به ساده‌زيستی و ظلم‌‌ستيزی مرحوم بهلول و نقش وی در جريان كشف حجاب دوره رضاخان اشاره كرد و افزود: تغيير سبك زندگی كه توسط مقام معظم رهبری مطرح شد، از رهگذر مطالعه سيره شهدا و انسان‌های وارسته و عارفی چون بهلول گنابادی حاصل می‌شود و همه افراد جامعه و به‌ويژه جوانان كه تشنگی آنان در كسب معارف اسلامی محسوس است، می‌توانند با مراجعه به سيره اين بزرگواران، بر معنويت خود بيفزايند.
وی همچنين، بيان كرد: پرفروش‌ترين كتاب‌های مربوط به سيره شهدا، كتاب‌هايی هستند كه نحوه زندگی آنان قبل از شهادت اعم از همسرداری، نحوه تربيت فرزند و نيز منش و اخلاقی كه با خانواد و ديگران داشته‌اند، از زبان همسران آنان نقل شده و مطالعه سيره شهدا قطعاً در تغيير سبك زندگی تأثيرگذار است.
captcha