کد خبر: 2579255
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۸

آغاز كلاس‌های قرآنی در خانه قرآن روستايی اهل‌البيت‌(ع) مشگين‌شهر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های آموزش قرآن در رشته‌های روخوانی، روانخوانی و تجويد قرآن از فردا 3 شهريورماه جاری در خانه قرآن اهل‌البيت‌(ع) در روستای كنده مشگين‌شهر استان اردبيل آغاز می‌شود.

عبدالمعاف كريمی، مديرعامل خانه قرآن اهل‌البيت‌(ع) در روستای كنده مشگين‌شهر استان اردبيل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: ثبت‌نام كلاس‌های آموزش قرآن در رشته‌های روخوانی، روانخوانی و تجويد قرآن ويژه دانش‌آموزان در خانه قرآن اهل‌البيت‌(ع) در روستای كنده مشگين‌شهر استان اردبيل آغاز شد.
كريمی در اين رابطه عنوان كرد: ثبت‌نام اين كلاس‌های قرآنی از روز شنبه 26 مردادماه در اين خانه قرآن آغاز شده است و تا امروز شنبه 2 شهريورماه جاری نيز به پايان خواهد رسيد.
وی همچنين تصريح كرد: مخاطبان شركت‌كننده در اين كلاس‌های قرآنی دانش‌آموزان تمام مقطع تحصيلی و در گروه آقايان هستند كه در حال‌حاضر نيز 7 نفر در دوره روخوانی قرآنی، 10 نفر در دوره روانخوانی قرآن و 11 نفر نيز در دوره تجويد قرآن ثبت‌نام كرده‌اند.
مديرعامل خانه قرآن اهل‌البيت‌(ع) اظهار كرد: اين كلاس‌های قرآنی يك دوره آموزشی يك ماهه است كه مقرر شده از فردا يكشنبه 3 شهريورماه جاری، سه روز در هفته و به مدت يك و نيم ساعت آموزشی برگزار شود.
captcha