به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، ماشاءالله امانالهی بهاروند، معاون فرهنگی ـ هنری ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان روز شنبه، دوم شهريورماه در تشريح فعاليتهای مربوط به برپايی نمايشگاه ويژه اجلاس نماز گفت: اميد است با همكاری دستگاهها، مراسم اجلاس نماز به نحو احسن به انجام برسد.
وی با بيان اينكه غرفهها در چند بخش فرهنگی، هنری و... خواهد بود و قرار است بخش ديجيتال در رابطه با اجلاس نماز نيز در اين نمايشگاه مستقر شود، ادامه داد: با ديگر سازمانها و نهادها همچون كانون پرورشی فكری كودك و نوجوان، اوقاف و امور خيريه، ستاد امر به معروف و نهی از منكر، سپاه حضرت ابوالفضل(ع)، نيروی انتظامی و... بهصورت مكاتبه و يا حضوری در اين خصوص صحبت خواهيم داشت.
بهاروند اضافه كرد: فضای نمايشگاه توسط كارشناسانی از تهران تأييد شده كه اين مكان از ميدان مادر تا سرچشمه خواهد بود؛ و البته به زودی كروكی نمايشگاه مشخص خواهد شد، اظهار اميدواری كرد با همكاری جدی دستگاهها، كار برپايی نمايشگاه اجلاس نماز به نحو احسن به سرانجام برسد.