کد خبر: 2580052
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۴

اعزام 2900 نفر از خوزستان جهت زيارت خانه خدا

مدير حج و زيارت خوزستان گفت: حدود 2 هزار و 900 نفر از خوزستان برای زيارت خانه خدا و حضور در مناسك حج سال جاری به عربستان اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حويزاوی، مدير حج و زيارت خوزستان با بيان اينكه مابقی افرادی كه ثبت ‌نام كرده‌اند در سال‌های بعد به حج اعزام می‌شوند، خاطرنشان كرد: تمهيدات لازم برای اعزام و اسكان زائران خانه خدا پيش‌بينی شده است.
وی در ادامه به سهميه حج در استان خوزستان اشاره كرد و گفت: حدود 2 هزار و 900 نفر از خوزستان برای زيارت خانه خدا و حضور در مناسك حج سال جاری به عربستان اعزام می‌شوند.
مدير حج و زيارت خوزستان با اشاره به اين مطلب كه تمام حجاج خوزستانی در مدينه قبل اعزام می‌شوند، اضافه كرد: كار اعزام حاجی‌های خوزستان در قالب 25 كاروان انجام خواهد شد.
حويزاوی تصريح كرد: تمام زائران خوزستان از فرودگاه بين المللی اهواز عازم مدينه منوره می‌شوند تا در مناسك حج ابراهيمی امسال حضور يابند.
وی بيان كرد: در صورتی كه زائران خانه خدا در برخی شهر‌ها به حد نصاب برسد حج و زيارت خوزستان اين آمادگی را دارد كه از شهرهای آبادان و دزفول نيز پروازهايی انجام شود و از اين 2شهر نيز حجاج به عربستان اعزام شوند.
مدير حج و زيارت خوزستان يادآور شد: با توجه به انجام كارهای توسعه خانه كعبه در مكه مكرمه امسال 20 درصد از سهميه حجاج تمام كشور‌ها كم شده است.
وی اضافه كرد: با توجه به اينكه سهميه كل كشور‌ها برای اعزام به حج تمتع كاهش يافته اما با اين حال از ايران 3 هزار نفر بيشتر از سال گذشته به زيارت خانه خدا می‌روند.
به گفته مدير حج و زيارت خوزستان، كار آموزش حجاج خوزستانی از 17 فروردين ماه آغاز شده و حجاج آموزش‌های لازم را برای تشرف به اين سفر معنوی ديده‌اند.
captcha