کد خبر: 2580074
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۰

معنويت، نياز امروز ورزش كشور است

گروه اجتماعی: رئيس هيئت باستانی كاشمر معنويت را نياز امروز ورزش در كشور و جهان دانست و گفت: حفظ روحيه گذشت و جوانمردی در جامعه با ترويج ورزش‌های باستانی ميسر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر، غلامرضا پالايی، رئيس هيئت باستانی كاشمر، شب گذشته، سوم شهريورماه در مراسمی كه به همت باشگاه باستانی تختی به مناسبت 17 شوال روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در محل پارك بسيج برگزار شد، با بيان اينكه ورزش زورخانه‌ای مروت و جوانمردی را در ورزشكار بر می‌انگيزد، افزود: ورزشكاران اين رشته ورزشی بايد الگوی ادب برای جوانان باشند.
پالايی اظهار كرد: نامگذاری 17 شوال سالروز پيروزی اميرمؤمنان امام علی(ع) بر «عمرو بن عبدود» قهرمان عرب در جنگ خندق به نام روز پهلوان، همانند ديگر نامگذاری‌ها در نظام مقدس جمهوری اسلامی يك امر نمادين است.
وی گفت: قطعا اين نامگذاری توجه آحاد جامعه به خصوص نوجوانان و جوانان را به سمت خصلت و منش پهلوانی اين ورزش كه از ارزش‌های دينی و آموزه‌های اسلامی بهره‌مند است، سوق خواهد داد.
رئيس هيئت باستانی كاشمر عنوان كرد: ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای يكی از مهم‌ترين ورزش‌های بومی، ملی و مذهبی مردم محسوب می‌شود، لذا همه بايد تلاش كنند تا شرايط مناسب برای حفظ اين ورزش در سطح كشور، استان و شهرستان فراهم شود.
وی بيان كرد: با ترويج هر چه بيشتر و بهتر اين رشته در بين تمام اقشار جامعه به ويژه در ميان جوانان و نوجوانان، می‌توان به اهداف عالی فرهنگی و دينی دست يافت و اوقات فراغت آنان را به بهترين شكل ممكن پوشش داد.
پالايی اظهار كرد: ورزش زورخانه‌ای با توجه به اصالت، قدمت و ويژگی‌های خاص معنوی، از اعتبار ويژه‌ای در بين رشته‌های ورزشی برخوردار است و زورخانه در ذات خود معنويت و ارزش‌های انسانی را همراه دارد، به همين دليل با تلاش و همت مسئولان در شناساندن ورزش باستانی ايران به جهانيان، اين رشته در كشورهای مختلف اسلامی و غير اسلامی مورد استقبال گسترده‌ای قرار گرفته است.
رئيس هيئت باستانی كاشمر معنويت را نياز امروز ورزش در كشور و جهان دانست و گفت: حفظ روحيه گذشت و جوانمردی در جامعه با ترويج ورزش‌های باستانی ميسر می‌شود.
یادآور می‌شود، باستانی‌کاران باشگاه تختی در این مراسم در محل پارك بسيج شهر کاشمر با ضرب و نوای مرشد به اجرای حرکات ورزشی پرداختند.
captcha