کد خبر: 2581119
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷

حمله به سوريه با پاسخ شديد عليه منافع آمريكا و اسرائيل روبرو می‌شود

گروه بين‌الملل: علامه شيخ عفيف نابلسی از علمای برجسته لبنان تاكيد كرد: هرگونه حمله نظامی به سوريه با پاسخ شديد عليه منافع آمريكا و اسرائيل روبرو خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از شبكه تلويزيونی المنار لبنان، علامه شيخ عفيف نابلسی در ديداری در شهر بيروت گفت: هرگونه حمله نظامی آمريكا به سوريه با پاسخ سختی عليه منافع آمريكا در منطقه و به‌طور مستقيم عليه رژيم اسرائيل روبرو خواهد شد.
وی افزود: آمريكا اشتباه می‌كند اگر فكر می‌كند كه حمله نظامی‌اش بی‌پاسخ خواهد ماند و بايد حساب كند كه منطقه شعله‌ور خواهد شد و منافع‌اش زيان زياد و سنگينی خواهد ديد.
علامه نابلسی تصريح كرد: نزديك شدن به سوريه به معنای نزديك شدن به منطقه خطر و تهديد امنيت منطقه‌ای و بين‌المللی است و هرگونه خلل در معادله كنونی به جنگی منجر خواهد شد كه از سوريه آغاز خواهد شد اما كسی نمی‌داند كه در چه منطقه‌ای پايان خواهد يافت.
وی تصريح كرد: هرچه باشد، باور داريم كه اراده آزادگان امت اهداف آمريكا را به شكست خواهد كشاند و همه توطئه‌های طرح‌ريزی شده را خنثی خواهد كرد.
captcha