به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، بهزاد جولايی، مسئول هيئت رزمندگان و عاشقان ثارالله دزفول بيان كرد: اين مراسم در راستای گراميداشت سالروز شهادت امام ششم شيعيان و در مقابله با جنگ نرم و اقدامات وهابيت تكفيری كه به شدت با اين امام همام به مقابله برخاسته، بر ما شيعيان لازم است تا مراسم عزاداری رئيس مذهب جعفری را به شايستگی برگزار كنيم.
وی ادامه داد: به همين مناسبت مراسم عزاداری در حرم سبزقبا ساعت ۲۱:۳۰ با تلاوت قرآن آغاز، با پخش كليپ نماهنگ و شعرخوانی ادامه خواهد داشت و پس از آن با سخنرانی و نوحهسرايی خاتمه خواهد يافت.
جولايی از سخنرانی حجتالاسلام قاضیدزفولی، امام جمعه دزفول در شب اول و حجتالاسلام علی فاتحی، از اصفهان در شبهای دوم و سوم خبر داد.
يادآور میشود، مداحان عزاداری سالروز شهادت مؤسس شيعه جعفری كوثری، رسالتی و حاج رضا پورركنی خواهند بود. همچنين روز شهادت ساعت ۹ مراسم عزاداری در حرم سبزقبا همراه با مداحی و سينهزنی با حضور حاج مهدی تدينی برگزار خواهد شد.