کد خبر: 2581988
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱

رزمايش گردان‌های الزهرا(س) اراك آغاز شد

گروه سياسی: فرمانده سپاه ناحيه مقاومت بسيج اراك از آغاز رزمايش گردان‌هاي الزهرا(س) اين نهاد از روز گذشته، 7 شهريور‌ماه در اين شهر خبر داد.

سرهنگ سيد عطاءالله ميركمالی، فرمانده سپاه ناحيه مقاومت بسيج اراك در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، با بيان اينكه خواهران بسيجی پس از گذراندن دوره‌های مقدماتی در قالب گردان‌های معين سازماندهی شدند بايد خود را برای دوره تكميلی آماده كنند؛ لذا اين نهاد به منظور اجرای طرح تكميلی بانوان، اقدام به برگزاری رزمايش در قالب گردان‌های الزهرا(س) كرده است.
وی با اشاره به اينكه گردان‌های سازمان‌يافته بنا بر مقتضيات زمان و مكان فراخوان می‌شوند و آموزش‌های تكميلی و لازم برای مقابله با هرگونه تهديد از سوی بيگانگان را تكميل و خود را برای پاسداشت و حفظ ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی آماده می‌كنند.
ميركمالی با اشاره به اينكه رزمايش خواهران سالانه در يك يا 2 مرحله در گردان‌های مختلف 24 و 48 ساعته برگزار می‌شود، گفت: رزمايش گردان‌های پايگاه محور حوزه بسيج خواهران از هفتم شهريور‌ماه جاری در قالب 5 گردان آغاز شده و در حال برگزاری است.
اين مقام مسئول ادامه داد: رزمايش بعدی خواهران با عنوان گردان‌های كوثر در قاب سه گردان همزمان با رزمايش برادران با عنوان گردان‌های بيت‌المقدس در سه ماهه سوم سال پيش‌بينی شده است كه برگزار خواهد شد.
ميركمالی در ادامه با بيان اينكه رزمايش خواهران در قالب سرفصل‌های تحت عنوان مقابله با ناآرامی، امداد و نجات، مباحث مربوط به خواهران اعم از اعتقادی و اخلاقی در حال برگزاری است، افزود: زيارت قبور شهدای گمنام، حضور در كلاس اخلاق، حفاظت و برپايی نماز جماعت از ديگر برنامه‌های جانبی اين رزمايش است.
وی با اشاره به اينكه رزمايش مذكور در محل سپاه ناحيه و كانون بسيج خواهران اراك در حال برگزاری است، تصريح كرد: اميد است با اجرايی شدن اين رزمايش‌ها گامی مطمئن‌تر از پيش در راستای حفظ ارزش‌های اسلام، اعتلای اهداف انقلاب و بسط و نشر اين يادگار امام راحل(ره) به ديگر كشورها برداريم.
ميركمالی با تأكيد بر اينكه بسيج حافظ ارزش و دستاوردهای نظام است و از باب مقابله با دشمنان خارجی عمدتاً آموزش‌های لازم و تاكتيك های لازم را ديده و مقدمات دوره‌ها و مانورها و رزمايش‌هايی در دستور كار را در اين سيستم دنبال می‌كنند.
ميركمالی لزوم حفظ ارزش‌های انقلاب و دستاوردهای نظام مقدس را از جمله وظايف لاينفك بسيج عنوان كرد و افزود: بسيج با فراگيری آموزش‌های لازم در كنار سپاه و ديگر ارگان‌های نظامی قدرت و انسجام توصيف ناپذير خود را به منصه ظهور رسانده و به بيگانگان متذكر خواهند شد كه تا زنده هستند از آرمان‌هاي امام راحل(ره) و شهدای انقلاب و جنگ تحميلی دفاع و به ندای رهبر فرزانه انقلاب لبيك خواهند گفت.
فرمانده سپاه ناحيه اراك در پايان با تأكيد بر اينكه بهره‌مندی از رهبری شايسته، مدبر و حكيم هيچ‌گونه مشكلی در نظام نداريم، اظهار كرد: تمامی نيروهای لشگری و كشوری بايد خود را برای مقابله و ناآرامی‌هايی كه دشمنان درصدد هستند برای كشور ايجاد كرده و فضای جامعه را مسموم جلوه دهند آماده باشند؛ لذا برپايی رزمايش‌ها می‌تواند در آگاهی بخشی و مقابله با فتنه دشمنان بسيار تأثيرگذار باشد.
captcha