کد خبر: 2582430
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۱

محفل انس با قرآن در آران و بيدگل برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به‌مناسبت گراميداشت سالروز شهادت امام صادق(ع)، محفلی نورانی توسط مركز جامعه بيت‌الزهرا(س) شهرستان آران و بيدگل دوشنبه، 11 شهريورماه جاری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، مركز جامعه بيت‌الزهرا(س) آران و بيدگل همزمان با فرارسيدن شهادت امام جعفرصادق(ع) اقدام به برگزاری محفل انس با قرآن در روز دوشنبه، 11 شهريورماه جاری ساعت 15:30 با حضور اساتيد، كادر اجرايی و قرآن‌آموزان اين مركز قرآنی كرده است.
ويژه‌ برنامه‌های مركز جامعه بيت‌الزهرا(س) آران و بيدگل اعم‌ از سخنرانی، مداحی، سرود، ارائه احكام و شرعيات اسلامی و همچنين خطابه‌خوانی خواهد بود.
لازم به ذكر است كه برای ارائه سخنرانی در مورد مقام و منزلت امام صادق(ع) و عوامل مرتبط با مذهب شيعه از يكی از اساتيد حوزه علميه شهرستان قم استفاده خواهد شد و در پايان طرح پرسش و پاسخ ميان شركت‌كنندگان اجرا می‌شود.
يادآور می‌شود، هم‌اكنون يك دوره تخصصی فهم زبان قرآن به‌مدت 2 روز در هفته ساعت 10 تا 13 با حضور طيبه سلطانی‌فر، از اساتيد قرآن به‌همت مركز جامعه بيت‌الزهرا(س) آران و بيدگل در حال اجراست.
در اين دوره قرآنی 37 قرآن‌آموز حضور دارند كه با استفاده از سرفصل‌های آموزشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و كتب مرتبط با فهم زبان قرآن آموزه‌های لازمه را به‌مدت 100 ساعت آموزشی فراخواهند گرفت.
خبرنگار: صغری مبينی
captcha