کد خبر: 2582606
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۵

پيشگيری از وقوع جرائم اجتماعی با تقويت آموزه‌های دينی محقق می‌شود

گروه اجتماعی: نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به اين‌كه توجه به مسائل دينی ـ فرهنگی جوانان در رشد جامعه تأثيرگذار است، عنوان كرد: پيشگيری از وقوع جرائم اجتماعی با تقويت آموزه‌های دينی محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، آيت‌الله سيد شرف‌الدين ملك‌حسينی، نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد جمعه شب، هشتم شهريورماه در ديدار جمعی از اساتيد دانشگاه‌های استان، گفت: علوم موجود در دانشگاه‌های استان در راستای نياز استان نيست و رشد علمی زمانی می‌تواند ثمربخش باشد كه بر‌پايه فهم و معارف اسلامی بوده و نيازهای جامعه نيز در آن ديده شود.
وی اظهار كرد: آسيب‌های اجتماعی ـ فرهنگی و نيز معضلات ناشی از آن با ترويج فرهنگ قرآنی خنثی می‌شود و گرايش جوانان امروز به‌سمت معنويت در حال افزايش است بنابراين بايد فضاهای معنوی را گسترش داد.
نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد ابراز كرد: مسير پرورش و تربيت يك جوان در فضای بين‌المللی اين است كه تمايل به معنويت‌خواهی در درونش رشد يابد و اساتيد دانشگاه‌ها بهترين شخصيت‌ها برای رشد و تعالی قرآنی ‌بين دانشجويان است، دست‌اندركاران فرهنگی از مشاوره‌های اساتيد قرآنی بهره گيرند.
آيت‌‌الله ملك‌حسينی با اشاره به اين‌كه توجه به مسائل دينی و فرهنگی جوانان در رشد جامعه تأثيرگذار است، عنوان كرد: پيشگيری از وقوع جرائم اجتماعی با تقويت آموزه‌های دينی محقق می‌شود.
وی خاطرنشان كرد: رشد علمی به تنهايی مطلوب نيست و بايد در كنار آن رشد فكری و عملی باشد، ‌زايندگی علم بايد برای جامعه ثروت ايجاد كند.
نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد با بيان اين مطلب كه رشد عملی مشكل جدی ماست، ادامه داد: علت اينكه كشاورزی، صنعت، فرهنگ و .. دانش بنيان نيستند، اين است كه مسئله علم و فكر مقدمه عمل نشده است.
آيت‌الله ملك‌حسينی تأكيد كرد: تا رفتارهای فردی و اجتماعی ما در حوزه‌های مختلف بر‌پايه علم و فكر نباشد و رشد عملی وجود نداشته باشد، رشد روحی يا انسانی نيز اتفاق نمی‌افتد و عمل‌های صحيح بر‌‌پايه دانش و انديشه می‌تواند زمينه را برای رشد روحی انسان آماده كند.
نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به اين‌كه تصميمات سياسی برای سرايدار و منشی يك اداره نشان‌دهنده مشكل‌دار بودن رشدهاست، افزود: بزرگ شدن انسان به رشد روحی و اثر و ثمر اوست و نقشی كه برای جامعه ايفا می‌كند.
captcha