کد خبر: 2583326
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۷

مادران، نقش مؤثری در انتقال ارزش‌های دينی ـ فرهنگی به فرزندان دارند

گروه اجتماعی: كارشناس علوم قرآنی شهر سنندج با اشاره به اينكه سعادت و سلامت هر جامعه در خانواده‌ها پی‌ريزی می‌شود، گفت: انتقال ارزش‌های دينی، ملی، فرهنگی و اجتماعی در درجه اول به‌عهده خانواده‌ها و به‌طور ويژه مادران است.

ويدا داداشی، كارشناس علوم قرآنی شهر سنندج در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، با اشاره به اينكه سعادت و سلامت هر جامعه در خانواده‌ها پی‌ريزی می‌شود، گفت: انتقال ارزش‌های دينی، ملی، فرهنگی و اجتماعی در درجه اول به‌عهده خانواده‌ها و به‌طور ويژه مادران است و جامعه سالم نيازمند مادران سالم است.
وی با اشاره به ویژگی جامعه فرهنگی، دینی و ارزشی افزود: جامعه فرهنگی، دينی و ارزشی جامعه‌ای است كه مادران آن از بينش و تفكر سالم فرهنگی، دينی و ارزشی برخوردار باشند.
داداشی عنوان كرد: زن به‌دليل نقش خاصی كه در دستگاه خلقت برعهده دارد به سرمايه‌های درونی بس گران‌بهايی مجهز است كه جامعه بشری در رشد خود نيازمند اين ارزش‌ها است.
اين كارشناس علوم قرآنی اعلام كرد: عاطفه، يكی از سرمايه‌های درونی زنان است كه در طول تاريخ و در تمامی اجتماعات نمودهای بسيار شكوهمندی داشته است.
وی با اشاره به اينكه عاطفه كم و بيش در همه انسان‌ها وجود دارد، ادامه داد: بهره زنان از اين عطيه الهی بيشتر است زيرا اين ميل مقدس از يك‌سو زنان را برای همه نوع فداكاری جهت زندگی و همسرش آماده كرده و همچون شمع فروزانی محفل خانواده را روشن می‌سازد و از سوی ديگر زحمات طاقت‌فرسايی پرورش نسل را برعهده دارد.
داداشی ادامه داد: زنان با آكنده ساختن كانون خانواده از صفا و انس و الفت می‌توانند فضای فكری، فرهنگی، دينی و گفت‌و‌گوهای سياسی و اجتماعی را نورانی كنند و عملاً درس مهر، صفا و از خودگذشتگی را به همسران، فرزندان و آيندگان بياموزند.
اين كارشناس علوم قرآنی ذكر كرد: اگر زن از ايفای نقش اجتماعی خود محروم شود، از رشد اجتماعی او كاسته شده و قطعاً جامعه‌ای كه زنان آن از رشد فكری و اجتماعی محروم باشند، جامعه رشد يافته‌ای نیست.
وی با اشاره به اينكه جامعه از آحاد انسان‌هايی تشكيل می‌شود كه تربيت‌ها و فرهنگ‌های متفاوتی را از خانواده‌های خود گرفته و وارد اجتماع شده‌اند، تصريح كرد: انسان‌ها در تعامل با هم، آداب، سنت‌ها، نظام‌ها و قانون‌های خاصی را به‌وجود می‌آورند كه در اثر پيوند با يكديگر ماهيت اجتماعی پيدا می‌كنند.
وی در پايان يادآور شد: بايد وظايف زن و مرد را در خانواده و يا جامعه در راستای فلسفه آفرينش و چيستی زندگی آنان جستجو كرد.
captcha