کد خبر: 2583582
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۳

تقويت حضور مردم در مساجد؛ ره‌آورد اجلاس نماز

گروه انديشه: امام جمعه ازناتقويت حضور مردم در مساجد را ره‌آورد اجلاس نماز دانست و گفت: بستر و فضای مساجد بايد جذاب و با نشاط باشد و منجر به جذب حضور جوانان در نمازهای جماعت شوند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حجت‎الاسلام علی‌رضا هراتی‎مطلق، امام جمعه شهرستان ازنا در جمع خبرنگاران این شهرستان در خصوص برگزاری اجلاس سراسری نماز به ميزبانی لرستان گفت: برگزاری اجلاس سراسری نماز بركات زيادی به همراه دارد و بخش نماز آثار مترتبی دارد كه در همين اجلاس مشهود و محسوس خواهد بود چراكه حضور مقامات تراز اول مملكت از جمله رئيس جمهور، وزرا و چهره‎های فرهنگی باعث رونق اين مهم شده است.
وی ادامه داد: برگزاری اين اجلاس فرصتی برای شناخته شدن چهره استان است و مسوولان استان می‎توانند بهره‎برداری لازم را از اين مهم ببرند.
حجت‎الاسلام هراتی‎مطلق با بيان اينكه در حال حاضر لرستان در بخش مساجد و فعالان مساجد جز رتبه‎های برتر است، اظهار كرد: اجلاس نماز می‎تواند حضور مردم در مساجد را پررنگ‎تر و تقويت كند.
وی با بيان اينكه از ديدگاه اسلام نماز ستون دين است و نماز انسان را از زشتی‎ها باز می دارد، تصريح كرد: محوريت اصلی مساجد با ائمه جماعات است كه بايد اين افراد به‎روز باشند و مطالب را باتوجه به پيشرفت تكنولوژی به جوانان ارائه دهند.
امام جمعه ازنا با اشاره به اينكه بستر و فضای مساجد بايد جذاب و بانشاط باشد و منجر به جذب حضور جوانان در نمازهای جماعت شوند، تاكيد كرد: نياز است كه پايگاه‎ها و كانون‎های مساجد برنامه‎های متنوعی برای نمازگزاران و به ويژه قشر نوجوان و جوان داشته باشند.
وی با انتقاد از اين‌كه چندين هزار سايت عليه شيعه فعاليت دارند و اين در حالی‌ست كه متاسفانه ما دست روی دست گذاشتيم و نسبت به امور فرهنگی و احكام دينی كم‎كاری می‎كنيم، تصريح كرد: كانون‎های مساجد و بسيج وظيفه دارند با محوريت امام جماعت مسجد در جهت خنثی كردن دسيسه دشمنان در تخريب فرهنگ و دينمان تلاش كنند.
حجت‎الاسلام هراتی با بيان اينكه نماز يك موضوع حكومتی نيست بلكه مردمی است و نهادهای فرهنگی بايد برای تقويت بيشتر اين مهم در بين اقشار مختلف تلاش كنند، ادامه داد: بايد خروجی برنامه‎هايی از اين دست، فرهنگی باشد و بعد از برگزاری اجلاس شاهد حضور پررنگ اقشار مختلف به ويژه جوانان در مساجد باشيم.
captcha