کد خبر: 2584871
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۹

دوره آموزش سرگروه‌های شجره طيبه صالحين در بروجن آغاز شد

گروه انديشه: دوره آموزشی سرگروه‌های شجره طيبه صالحين با حضور افزون بر 120نفر از سرگروه‌های حلقه های شجره طيبه صالحين به مدت سه روز با حضور اساتيد مجرب حوزه و دانشگاه در بروجن برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، 13 شهريورماه، افتتاحيه دوره تداوم آموزش سرگروه‌های شجره طيبه صالحين بروجن در دبيرستان نمونه امام خمينی(ره) اين شهرستان برگزار شد.
رئيس حوزه علميه شهرضا دراين آيين با اشاره به حديثی از امام علی(ع) اظهاركرد: هر كس بتواند 40 روز، ظاهر و باطن خود را برای خداوند خالص كند، خداوند تبارك و تعالی چشمه های حكمت را بر قلبش جاری می سازد و اين چشمه ها از قلب بر زبانش جاری می شود.
آيت الله نجفی خاطرنشان كرد: مراقبت از نفس، انسان را خالص می سازد و رسيدن به هدف نهايی كه همان خروج از ظلمات و راهيابی به نور می باشد را محقق می سازد.
و ی ذكر كثير را يكی از راه های رسيدن به مقصود معنوی دانست و گفت: خداوند به سبب پاك و خالص بودن، دين خالص از بندگان خود می خواهد كه در اين راه بايد دل كثيراً به ياد خدا باشد و اعمال نيز برای رضای او انجام شود.
آيت الله نجفی با اشاره به اهميت نقش بسيج در عرصه های مختلف، تصريح كرد: بسيج به معنای شناخت استعدادهای معنوی و انسانی و همچنين شناخت راه بارور نمودن اين استعدادها است.
يادآور می شود، اين دوره آموزشی با حضور افزون بر 120نفر از سرگروه‌های حلقه های شجره طيبه صالحين در دبيرستان نمونه امام خمينی(ره) و مدرسه مجتهده امين بروجن به مدت سه روز با حضور اساتيد مجرب حوزه و دانشگاه برگزار می شود.
captcha