کد خبر: 2585823
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۱

‌كنگره بزرگداشت امامزادگان چهارمحال و بختياری برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مديركل اوقاف و امور خيريه چهارمحال و بختياری از برگزاری كنگره بزرگداشت مقام امامزادگان(ع) استان همزمان با پنجم ذيقعده، روز تجليل از امامزادگان(ع) و بقاع متبركه خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمد طباطبايی، مديركل اوقاف و امور خيريه چهارمحال و بختياری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، از برگزاری كنگره بزرگداشت مقام امامزادگان(ع) استان همزمان با پنجم ذيقعده، روز تجليل از امامزادگان(ع) و بقاع متبركه خبر داد.
به گفته وی، كنگره بزرگداشت امامزاده حمزه ابن علی(ع) در شهرستان بروجن و امامزاده محمد علی(ع) در شهرستان لردگان، در آستان مقدس اين امامزادگان برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام طباطبايی خاطرنشان كرد: كنگره استانی امامزاده سيد مير احمد(ع) شهر باباحيدر نيز هفتم مهر ماه در اين شهر برگزار می‌شود.
وی امامزادگان را سرمايه‌های ارزشمند مادی و معنوی جامعه اسلامی عنوان كرد و گفت: شناسايی امامزادگان، فرصت مناسبی برای حفظ اخلاق جامعه در چارچوب دين اسلام است.
مديركل اوقاف چهارمحال و بختياری با تأكيد بر لزوم تبيين و تعميق جايگاه قرآن و اهل بيت(ع)، تصريح كرد: جايگاه دو ثقل به يادگار مانده از نبی اكرم(ص) آن گونه كه بايد میان مردم تبيين نشده و بايد اين جايگاه از طريق امامزادگان و بقاع متبركه برای مردم تبيين شود.
يادآور می‌شود، 108 بقعه متبركه و امامزاده(ع) در استان چهارمحال و بختياری وجود دارد.
captcha