کد خبر: 2586404
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶

جشنواره محيط زيست در آموزه‌های رضوی در لرستان برگزار شد

گروه هنر: دومين جشنواره محيط زيست در آموزه‌های رضوی به‌عنوان يكی از برنامه‌های جنبی يازدهمين جشنواره بين‌المللی امام رضا(ع) امروز يك‌شنبه، 17 شهريورماه در خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، محمدحسين بازگير، مديركل محيط زيست استان لرستان امروز يكشنبه، 17 شهريورماه در اين جشنواره كه در محل تالار شهيد آوينی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم‌آباد برگزار شد، گفت: با فراخوان دومين جشنواره محيط زيست در آموزه‌های رضوی با موضوع‌های فيلم، عكس و نقاشی كودكان بيش از يك هزار و 500 اثر از سراسر كشور به دبيرخانه اين اجلاس در لرستان ارسال شد.
وی با تجليل از فعاليت‌های محيط‌بانان برای حراست و حفاظت از محيط زيست جامعه، افزود: تلاش اين قشر برای حفظ آرمان‌های انقلاب در حوزه طبيعت، خاك، آب و هوا و زندگی مردم قابل ستايش است.
بازگير از جهان هستی به‌عنوان تنها گهواره هستی و محيط زيست خواند و گفت: امروز اين گهواره در معرض انواع تخريب و آلودگی‌ها قرار دارد.
وی با بيان اينكه اين تخريب‌ها آينده محيط زيست را در معرض خطر قرار داده است و مهمترين عامل ايجاد اين تخريب‌ها فزونی‌خواهی بشريت است به سفارش‌های دين مبين اسلام در خصوص محيط زيست اشاره كرد و گفت: در مكتب اسلام انسان به‌عنوان جانشين خداوند معرفی شده است نه مالك زمين، كه بايد به پايداری و حفظ محيط زيست توجه ويژه داشته باشند.
شمس‌الدين آروند، عضو هیئت داوران دومین جشنواره منطقه‌ای محیط زیست در آموزه‌های رضوی نيز در اين جشنواره از ارسال حدود دو هزار و 500 اثر به این دبیرخانه این جشنواره خبر داد و گفت: در مجموع هزار و 420 عکس و 75 فیلم در دو بخش حرفه ای و آماتور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
وی ادامه داد: از بین این آثار 77 اثر در مجموع در دو بخش فیلم و عکس به مرحله نهایی جشنواره راه یافتند که از بین آنها 6 عکس و 6 فیلم برگزیده و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.
عضو هیئت داوران دومین جشنواره منطقه‌ای محیط زیست در آموزه‌های رضوی افزود: همچنین در بخش نقاشی کودک نیز حدود هزار اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که در مجموع 9 اثر در سه رده سنی و در هر رده سه اثر به‌عنوان آثار برتر جشنواره انتخاب شدند.
آروند افزود: نگاه هنرمندانه، موضوع و زیبایی شناسی و توجه به نکات مهم در کارگردانی و فیلم‌نامه‌نویسی معیارهای انتخاب برترین‌ها در بخش فیلم و عکس بوده است.
وی همچنین گفت: استان لرستان با بیش از 550 نفر شرکت کننده بیشترین سهم را در بین آثار ارسالی به جشنواره داشته است.
captcha