حجتالاسلام علیمحسن منتشلو، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان سنندج در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، با تبريك دهه كرامت، امام رضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) را الگوهای كرامتورزی و حفظ ارزشهای والای انسانی دانست.
وی با اشاره به اينكه ارزشها و كرامت انسانی در دنيای امروز توسط ايادی استكبار زير سؤال رفته است، افزود: دين اسلام دينی فردی و اجتماعی است؛ لذا ما مسلمانان موظفيم در درجه اول كرامت انسانی را در خود نهادينه كنيم و در مرحله بعد حافظ ارزشها و كرامات انسانی در جامعه ايرانی و در جامعه بينالمللی باشيم.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان سنندج اعلام كرد: در اين روزها كه آمريكای جنايتكار با شعار حفظ ارزشهای انسانی در صدد حمله به مردم مسلمان سوريه است، وظيفه همه انسانهای صلحجو در اقصی نقاط جهان بويژه در ممالك اسلامی است كه انزجار و تنفر خود را از اهداف پليد آمريكای مستكبر كه همانا حفظ منافع رژيم ددمنش صهيونيستی است را با برپايی تظاهرات نشان دهند.
وی يادآور شد: با اعتقاد راسخ به قرآن كريم كه همانا كسی خدا را ياری كند خداوند نيز او را ياری میكند و قدمهایش را ثابت میكند به ياری مردم ستمديده سوريه بشتابيم كه همانا نصرت و پيروزی با كسانی است كه به ياری دين خدا میشتابند.