کد خبر: 2588548
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۰

•تكريم و بزرگداشت امامزادگان گامی مؤثر در جهت القای باورهای دينی و ارزش ‏های اسلامی

مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران گفت: تكريم و بزرگداشت امامزادگان گامی مؤثر در جهت القای باورهای دينی و ارزش ‏های اسلامی است.

•تكريم و بزرگداشت امامزادگان گامی مؤثر در جهت القای باورهای دينی و ارزش ‏های اسلامی
مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران گفت: تكريم و بزرگداشت امامزادگان گامی مؤثر در جهت القای باورهای دينی و ارزش ‏های اسلامی است.
• پنج شنبه بيست و يكم شهريور 1392 خورشيدی • تعداد نمايش : 12

به گزارش روابط عمومی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان مازندران، حجت الاسلام ستار عليزاده عصر چهارشنبه در مراسم تكريم از امامزادگان در بقعه متبركه ملا مجدالدين اظهار كرد: اين مراسم در راستای ترويج و گسترش فضايل اهل بيت در جهت بنيه های ايمانی و اعتقادی مردم برگزار می شود.
وی با بيان اينكه تكريم و بزرگداشت امامزادگان موجب ماندگاری دين می شود، افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پنجم ذيعقده روز تكريم و بزرگداشت امامزادگان و بقاع متبركه نامگذاری شده است.
عليزاده با اشاره به سال ها خالی بودن اين روز در تقويم ملی كشور، بيان كرد : خوشبختانه پنجم ذی القعده بر اساس مصوبه شورای انقلاب فرهنگی روز تجليل و تكريم امامزادگان و بقاع متبركه نام گذاری و در تقويم رسمی كشور ثبت و ضبط شد.
مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران با اشاره به برگزاری كنگره بين المللی امامزادگان در استان اصفهان، گفت: همايش استانی بزرگداشت امامزادگان در سراسر كشور و در 14 بقعه شاخص استان به صورت شهرستانی برگزار می شود.
عليزاده، اهداف اين همايش را تبديل بقاع متبركه به قطب فرهنگی كشور، ارتقا معرفت مردم نسبت به منزلت و جايگاه امامزادگان و تقويت بصيرت ولايی مردم دانست و افزود: تكريم بزرگداشت امامزادگان گامی مؤثر در جهت القای باورهای دينی و ارزش ‏های اسلامی در جامعه و آشنايی هر‌چه بيشتر جامعه به‌‌ويژه نسل جوان با روش و منش ائمه اطهار(ع) می‌شود.
وی با بيان اينكه امامزادگان نقش بی‌بديلی در ترويج و معارف اهل‌بيت در جامعه شيعی داشته‌اند، اظهار كرد: امامزادگان نماد باورهای دينی و گرايش‌های مذهبی مردم هستند و امروز به بركت اسلام، جمهوری اسلامی ايران كانون محبت اهل‌بيت(ع) تبديل شده است.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان مازندران با بيان اينكه ما هنوز به جايگاه واقعی خودمان در تبديل بقاع به قطب فرهنگی نائل نشديم افزود: امامزادگان نشانه ای از آيات الهی اند و تعظيم آنها تعظيم شعائر الهی است.
عليزاده خاطرنشان كرد: هرجا ذكر خدا دل را آرام می‌كند قرارگرفتن در كنار امامزادگان باعث آرامش دل‌ها می‌شود.
وی از علی اكبر طاهايی استاندار سابق از همكاری‌شان در امورات اوقافی و برگزار مسابقات قرآن كشور تقدير كرد و برای سكاندار جديد استان ربيع فلاح جلودار در ايجاد شور نشاط بهاری در استان آرزوی موفقيت كرد.
در پايان اين مراسم ضريح جديد بقعه متبركه ملا مجدالدين ساری ، باحضور مديران كل اوقاف و صدا و سيمای مازندران و جمع مشتقان و دوستداران اهل بيت (ع) افتتاح شد.


captcha