کد خبر: 2588891
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۹

نمايشگاه عكس «امام رأفت و مهربانی» در كاشمر برپا شد

گروه هنر: مدير مجتمع فرهنگی شهيد مدرس كاشمر از برپايی نمايشگاه عكس «امام رأفت و مهربانی» همزمان با دهه كرامت در كاشمر خبر داد و گفت: در اين نمايشگاه ۸۰ قطعه عكس برتر در مورد اماكن مذهبی كاشمر در محل نگارخانه ارشاد شهرسنان به نمايش گذاشته شده است.

محمد رمضانی، مدير مجتمع فرهنگی شهيد مدرس كاشمر، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر مدير مجتمع فرهنگی شهيد مدرس كاشمر، از برپايی نمايشگاه عكس «امام رأفت و مهربانی» همزمان با دهه كرامت در كاشمر خبر داد و گفت: در اين نمايشگاه ۸۰ قطعه عكس برتر در مورد اماكن مذهبی كاشمر در محل نگارخانه ارشاد شهرسنان به نمايش گذاشته شده است.
وی هدف از برگزاری اين نمايشگاه را نشان دادن ارادت مردم به امام رضا(ع) و همچنين خدمات آستان قدس رضوی به زائران امام هشتم(ع) در طول مسير زيارت و مجتمع های بين راهی اعلام كرد و افزود: عكس‌‌های قديمی و جديد از بقاع متبركه شامل امام‌زاده سيدمرتضی(ع) و سيدحمزه(ع)، آرامگاه شهيد مدرس، مساجد و مجتمع‌های بين راهی آستان قدس رضوی و زائران پياده امام رضا(ع) از جمله آثار به نمايش گذشته شده است.
وی ابراز اميدواري كرد كه با استفاده از ظرفيت اصحاب فرهنگ و هنر بتوانيم در تقويت معنويت آحاد جامعه و گسترش سبك و سيره رضوی توفيق يابيم.
مدير مجتمع فرهنگی شهيد مدرس کاشمر با تأكيد بر اينكه در دهه كرامت از تمام ابزارهای هنری، عكس، شعر و ... بايد بهره ببريم تا در راستای ترويج سيره رضوی و تبيين آن در جامعه گامی برداشته باشيم، تصريح كرد: زبان هنر، هر طبع لطيفی را تحت تأثير قرار می‌دهد لذا می‌تواند به عنوان بهترين ابزار در خدمت اشاعه انديشه‌های رضوی باشد و به جامعه در شناخت بيشتر ارزش‌ها و باورهای اسلامی كمك كند.
يادآور مي‌شود، نمايشگاه عكس «امام رأفت و مهربانی» به همت مجتمع فرهنگی شهيد مدرس و با همكاری اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان كاشمر تا روز ميلاد امام هشتم(ع) جهت بازديد عموم داير است.
captcha