کد خبر: 2589067
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۲

حادثه 11 سپتامبر بهانه‌ای برای اعلام جنگ با اسلام بود/ آمريكا؛ متضرر اصلی جنگ در سوريه

گروه بين‌الملل: حجت‌الاسلام قبانچی ديروز، 22 شهريورماه، تصريح كرد: حوادث 11 سپتامبر بهانه‌ای برای اعلام جنگ با اسلام و تحميل سلطه آمريكا بر جهان بود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از خبرگزاری براثا، حجت‌الاسلام‌والمسلمين سيد‌صدرالدين قبانچی، امام و خطيب جمعه نجف اشرف، در خطبه‌های جمعه ديروز اين شهر تأكيد كرد: آنچه در 11 سپتامبر اتفاق افتاد، بهانه‌ای برای اعلام جنگ با اسلام و همچنين بهانه‌ای بود كه آمريكا سلطه و حاكميتش را بر جهان تحميل كند.
حجت‌الاسلام قبانچی در ادامه افزود: آمريكا در صورت حمله به سوريه، از اين جنگ ضرر خواهد كرد و هرگز در تجاوز به سوريه پيروز ميدان نخواهد شد.
خطيب جمعه نجف تصريح كرد: ملت‌های اسلامی برای رويارويی با اين تجاوز آمريكا آماده‌اند و آمريكا بايد در تصميم خود برای حمله به سوريه تجديد نظر كند و از اين تصميم بازگردد.
وی در ادامه تخليه اردوگاه اشرف عراق از عناصر تروريستی را اقدامی مثبت خواند و خاطرنشان كرد: تخليه اين اردوگاه گامی صحيح بود و ما با خواسته دولت مبنی بر خروج كامل عناصر تروريستی اين اردوگاه از عراق موافقيم.
حجت‌الاسلام قبانچی در پايان، اوضاع بحرين را مورد توجه قرار داد و تأكيد كرد: رژيم حاكم بر بحرين امروز با دادن مهلت به علمای بحرينی برای خروج از اين كشور پس از سلب مليت بحرينی آنان، چهره فرقه‌گرايانه خود را نشان داده و اين يك رفتار طايفه‌گرايانه با ملت بحرين است.
captcha