کد خبر: 2589794
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶

سال تحصيلی جديد حوزه‌های علميه منطقه كاشان آغاز شد

گروه اجتماعی: سال تحصيلی جديد حوزه‌های علميه منطقه كاشان 24 شهريورماه با حضور آيت‌الله نمازی، نماينده ولی فقيه و امام جمعه كاشان، حجت‌الاسلام محسن قرائتی و حجت‌الاسلام سيد عبدالصاحب حسينی، رئيس اداره تبليغات اسلامی این شهر آغاز شد.

به گزارش خبرگزار‌ بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اصفهان، نمايندگی سازمان تبليغات اصفهان، آئين آغاز سال تحصيلی جديد حوزه‌های علميه منطقه كاشان 24 شهريورماه با حضور آيت‌الله نمازی، نماينده ولی فقيه و امام جمعه كاشان، حجت‌الاسلام محسن قرائتی و حجت‌الاسلام سيد عبدالصاحب حسينی، رئيس اداره تبليغات اسلامی در مصلی بقية‌الله الاعظم(عج) اين شهرستان برگزار شد.
در اين مراسم حجت‌الاسلام رضا محمد نظری، مدير حوزه‌های علميه منطقه كاشان گفت: حوزه‌های علميه منطقه كاشان در سال تحصيلی جديد با رويكرد به شعار جهاد علمی و بصيرت سياسی به دنبال تحولی بزرگ و فراگير در حوزه‌های علميه است.
وی، رقم زدن جهاد علمی و تحقق توصيه علما مبنی برجدی‌گرفتن دروس، ارزيابی دقيق و تحقيقی را در تحقق شعار علمی و بصيرت سياسی حائز اهميت دانست و گفت: برای تحقق اين امر بيشتر حوزه‌های علميه كشور سال تحصيلی جديد را از مدت‌ها قبل آغاز كرده‌اند.
حجت‌الاسلام نظری افزايش ساعات دروس از 45 دقيقه به يك ساعت برای افزايش ارزيابی كلاس‌ها و اتمام به موقع دروس، ارزيابی تحصيلی در نظام تحصيلی و تهيه امكانات را از جمله برنامه‌های تبيين شده برای تحقق شعار جهاد علمی و بصيرت سياسی در سال تحصيلی جديد اعلام كرد.
به گفته وی شعار جهاد علمی و بصيرت سياسی در صدر برنامه‌های حوزه‌های علميه منطقه كاشان قرار گرفته است و برنامه‌های تحقق اين شعار به زودی اعلام خواهد شد.
مدير حوزه‌های علميه منطقه كاشان‌ در ادامه از ساماندهی حوزه‌های علميه منطقه كاشان خبر داد و افزود: در اين ساماندهی تمامی ارزش‌ها و نيازها، براساس سلايق احصاء می‌شود تا فعاليت‌های حوزه‌های علميه علاوه بر علم‌محوری، تحصيل‌محوری و بصيرت‌محوری تمامی مسائل با يكديگر و با هم ديده باشد.
حجت‌الاسلام نظری ‌بيان كرد: جزوه‌ای تهيه و در اختيار مديران قرار گرفته است تا براساس آن همه امور از مراسم صبحگاهی تا نيايش‌های شبانه، كلاس‌ها و مطالعه، ارزيابی و مسائل اخلاقی و ... ساماندهی شود تا انسان‌های معتدل، خوش اخلاق و با كمال در حوزه‌های علميه تربيت شوند.
وی عدم توجه به هر يك از موارد ذكر شده را زيان بار خواند و اظهار كرد: حوزه‌های علميه به دنبال طلاب دانشمند، پاك‌طينت، پاك‌دل، بصير، هوشيار، تيزبين، در صحنه و با كمال و خدمت‌گزار است.
مدير حوزه‌های علميه منطقه كاشان‌، ارتقای حوزه‌های علميه منطقه كاشان در حد حوزه‌های علميه استانی را برای شهرستان كاشان مهم دانست و گفت: به بركت حضور آيت‌الله نمازی، نماينده ولی فقيه و امام جمعه كاشان امكانات فراوان و برنامه ريزی‌های مختلفی در حوزه‌های علميه منطقه كاشان انجام گرفته تا روح تازه ای در كالبد حوزه های اين منطقه دميده شود.
حجت‌الاسلام نظری برگزاری آئين سال تحصيلی 92-93 حوزه‌های علميه منطقه كاشان در محل مصلی بقية‌الله الاعظم(عج) كاشان و همزمانی‌ آن با ميلاد حضرت معصومه(س) يك اتفاق مبارك دانست و با تجليل از زحمات آيت‌الله نمازی، نماينده ولی‌‌فقيه و امام جمعه كاشان در احداث اين پروژه عظيم گفت: نداشتن مصلی درخورشأن كاشان يكی از دغدقه ای مردم اين شهرستان بود كه با احداث اين پروژه بعنوان قطب بزرگ فرهنگی كاشان مشكل محل برگزاری آيين های بزرگ ملی و مذهبی دركاشان مرتفع شده است.
مديرحوزه‌های علميه منطقه كاشان‌ در ادامه، مقدم طلاب جديدالورود را تبريك و خيرمقدم گفت‌ و يادآور شد: شما طلاب جوان در شرايطی تحصيلات حوزوی خود را آغاز كرده‌ايد كه همه امكانات برای رشد همه جانبه شما فراهم شده است تا حوزه‌های علميه افكار نورانی شما را به لحاظ معنوی سيراب كند.
captcha