کد خبر: 2589882
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۳

برگزاری نماز جماعت در اماکن عمومی از راهکارهای تبلیغ این فریضه الهی است

گروه اجتماعی: مسئول دفتر نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه همدان گفت: برای تبليغ نماز بهتر است در مراكز تفريحی نماز جماعت برگزار شود تا همه شاهد برپايی نماز باشند در واقع بايد منبر را از مسجد كنار تفريح مردم نیز بياوريم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، حجت‌الاسلام نقوی، مسئول دفتر نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه همدان شنبه، 23شهريورماه در مراسم تجليل از متوليان برگزاری نماز جماعت در بوستان و پارك، گفت: برای تبليغ نماز بهتر است در مراكز تفريحی نماز جماعت برگزار شود تا همه شاهد برپايی نماز باشند در واقع بايد منبر را از مسجد كنار تفريح مردم نیز بياوريم.
وی ابراز كرد: امسال برپايی نماز جماعت روبه رشد بوده به طوری كه از 13 مكان به 23 مكان ارتقاء يافته، افرادی كه در اين امر نقش داشتند سربازان خوبی در جبهه فرهنگی برای ولايت بودند و اين برای مسافرين الگوی مناسبی بود، امروزه با برپايی نماز در پارك‌ها در جنگ فرهنگی پيروز شده‌ايم.
حجت‌الاسلام نقوی بیان کرد: مساجد خلوت نشده است بلكه افراد نماز را در پارك‌ها می‌خوانند و اين عظمت نماز را يادآور است برخی پارك‌ها كه محل سالمی نبود به بركت نماز تبديل به محل امن و آرامش‌بخشی شده، اگر قرار است بجنگيم و افسران فرهنگی ميدان مبارزه با دشمن باشيم و همچنين يار و ياور مولايمان حضرت علی(ع) باشيم برپايی نماز حركت بسيار مناسبی در اين راستا است.
فرمانده سپاه همدان غلامی پاک نیز در این نشست گفت: شما با احيای سنت نماز و فريضه امر به معروف و نهی از منكر قدم در ميدانی گذاشتيد كه همدان را به عنوان يكی از شهرهای الگو و نمونه با اجرای اين سنت حسنه كه مورد تأكيد مقام معظم رهبری نيز است، معرفی كرديد.
وی ابراز كرد: در شهر همدان سابقه برپايی نماز در برخی پارك‌ها به 15 الی 20 سال می‌رسد در دو سال اخير شاهد رشد اين فريضه الهی بوده‌ايم به همت و تلاش همه افراد از جمله روحانيون، بسيجيان و ديگر دستگاه‌ها باعث شد كه اين سنت حسنه در ملأ عام برگزار شود.
غلامی اظهار كرد: برپایی نماز جماعت در اماکن عمومی و پارک‌ها خود امر ‌به معروف غير زبانی است كه بدون تذكر و يادآوری نماز و وقت آن است و از تأثير‌گذاری بيشتری برخوردار است و نيز يكی از بهترين جلوه‌های شهر اسلامی است.
وی در ادامه با اشاره به اينكه بزرگ‌ترين معروفات نماز است كه به لطف الهی جايگاهش را در شهر همدان پيدا كرده است اضافه كرد: اين مسئله برای مسافران به عنوان يك الگو است كه نمود جامعه اسلامی به معنای واقعی است.
captcha