به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی بابل رشید رضاپور، مدير تحقيق ادارهكل اوقاف و امور خيريه مازندران، در همايش موقوفات مازندران كه يكشنبه، 24 شهريورماه در بابل برگزار شد، با اشاره به اينكه وقف زمينه رفع تبعيض و تحقق عدالت را فراهم میسازد، گفت: ارائه راهكارها و شيوههای نوين سرمايهگذاری و هدايت واقفان بهسمت موقوفات كارآمد يكی از مهمترين اقدامات و گام اساسی در جهت اعتلای وقف است.
وی با بيان اينكه سازمان اوقاف و امور خيريه در جهت ارتقاء اقتصادی موقوفات گامهای مؤثری را برداشته است، افزود: موقوفات سنتی در حال تبدیل شدن به موقوفات نوين است لذا يكی از اين اقدامات طراحی سامانه جامع اطلاعات موقوفات بوده و پرونده اطلاعات موقوفات تصرفی تكميل شده و اطلاعات موقوفات غيرتصرفی نيز در حال تكميل شدن است.
رضاپور ضمن اشاره به جايگاه اداره تحقيق بهعنوان پل ارتباطی بين متوليان و اداره اوقاف و امور خيريه، تصريح كرد: در سال 91 تعداد 836 موقوفه غيرتصرفی سامانه جامع اطلاعات موقوفات مازندران ثبت شد.
مدير تحقيق ادارهكل اوقاف و امور خيريه مازندران با اشاره به صدور دههزار و 318 مفاصاحساب برای موقوفات و بقاع مباركه، يكهزار و 50 گواهی مصرف موقوفات و بقاع متبركه، صدور يكهزار و 259 نظريه شامل حكم توليت، ارحامی، معتذر المصرف و قراردادهای صادره و گواهی مصرف، برگزاری چهار دوره آموزشی متوليان موقوفات با حضور 323 و بهروزرسانی اطلاعات 465 متولی موقوفات در سامانه از جمله فعاليتهای اداره تحقيق ادارهكل اوقاف و خيريه مازندران در سال 91 است.