کد خبر: 2590024
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۷

تشييع 4 شهيد گمنام در لنگرود

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه از تشييع 4 شهيد گمنام در لنگرود خبر داد و گفت: از اين 4 شهيد، 2 شهيد 22 ساله و بقيه 18 ساله و 19 ساله هستند كه در عمليات والفجر به شهادت رسيده‏اند.

سردار هاتفی، فرمانده سپاه لنگرود در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، با بيان اينكه شهدا چشم و چراغ ما هستند، اظهار كرد: 4 شهيد گمنام پنجشنبه، 28 شهريورماه جاری در شهرستان لنگرود تشييع و به خاك سپرده می‌شوند؛ اين شهدای گمنام از مقابل سپاه لنگرود تشييع و در ضلع جنوبی پارك فجر اين شهرستان تدفين خواهند شد؛ از اين 4 شهيد، 2 شهيد 22 ساله و بقيه 18 ساله و 19 ساله هستند كه در عمليات والفجر به شهادت رسيده‏اند.
وی همچنين از برگزاری يادواره 614 شهتدی والامقام شهرستان لنگرود نيز همزمان با هفتمين روز خاك سپاری شهدای گمنام در اين شهرستان خبر داد و از آحاد مردم خواست تا در مراسم تشييع و خاكسپاری حضور فعال داشته باشند؛ اين مراسم در چهارشنبه شب هفته جاری در مسجد شهدای لنگرود برگزار می‌شود.
فرمانده سپاه لنگرود به برنامه‌های سپاه در آستانه هفته دفاع مقدس اشاره كرد و متذكر شد: با برنامه‌ريزی‌های انجام شده ياد و خاطره هشت‌سال دفاع مقدس را مانند گذشته گرامی می‌داريم؛ از آنجا كه يادواره 614 شهيد لنگرود نيز در اوايل نيمه دوم سال برگزار می‌شد، به دليل ورود شهدای گمنام اين يادواره در مراسم هفتم شهدای گمنام برگزار خواهد شد؛ البته در 9 فروردين‌ماه هر سال يادواره شهيد املاكی برپا می‌شود.
captcha