به گزارش خبرنگار خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، بيوك رييسی، مدير كل حفاظت محيط زيست، در آيين «آموزه های رضوی- محيط زيست» که شامگاه گذشته، 24 شهریور ماه، برگزار شد، با بيان اينكه 232 اثر در قالب عكس، فيلم و داستان به دبيرخانه اين جشنواره ارسال شده بود، گفت: 75 هنرمند عكاس، 16 فيلمساز و 18 نويسنده از استان های آذربايجان شرقی، اردبيل، زنجان، كردستان و آذربايجان غربی در اين جشنواره در پنج بخش فيلم و عكس حرفهای، فيلم و عكس آماتور و داستان كوتاه با موضوع محيط زيست طبيعی و تنوع زيستی، آلودگی آب و خاك و نقش انسان در حفاظت از محيط زيست شركت كرده بودند.
بر اساس اين گزارش، در بخش داستان كوتاه صديقه رضايی و جهانگير چالاكی هر دو از آذربايجان شرقی و امير حسين اسرافيلی از زنجان به ترتيب اول تا سوم شدند.
همچنين در بخش داستان كوتاه اثر موسی كاظم زاده با عنوان «آهو و كودك»، فاطمه حقيقت و سيد اليار روشن هر سه از آذربايجان شرقی شايسته تقدير معرفی شدند.
در بخش فيلم اين جشنواره هم حسين پور ستار از آذربايجان شرقی، محمدرضا باغبانی از كردستان و سالار پويان از آذربايجان شرقی به ترتيب اول تا سوم شدند.
در بخش عكس جمشيد فرج وند فردا از كردستان، اميررضا برهانی از آذربايجان شرقی دوم و ستار صادقی از آذربايجان غربی سوم شد.
همچنين در بخش فيلم ايرج قادرزاده و محمدرضا مسعود هردو از آذربايجان شرقی و در بخش عكس رضا خداداد از اردبيل، عمران اشرلو از كردستان و حميد مولويان از آذربايجان شرقی شايسته تقدير معرفی شدند.