کد خبر: 2590147
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۰
انديشه‌های راهبردی امام ‌خامنه‌ای برای ساختارسازی انقلاب‌های منطقه/1

ساختار‌سازی در انقلاب‌های منطقه از ابداعات فكری رهبر ايران است

گروه بين‌الملل: استاد دانشگاه ايالتی كاليفرنيا در تبيين ابداعات فكری مقام معظم رهبری عنوان كرد: مديريت و ساختار‌سازی در انقلاب‌های منطقه به عنوان روشی مؤثر برای ايجاد يك مقاومت و مصونيت در برابر تهديدها از جمله ابداعات فكری رهبر انقلاب ايران است.

پروفسور «پاول شلدن فوت» (Paul Sheldon Foote)، استاد دانشگاه ايالتی كاليفرنيا، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) گفت: در سال‌های اول بعد از انقلاب اسلامی در ايران، برنامه‌های خبری ايران با اين شعار شروع می‌شد كه «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی». عقيده اصلی اين بود كه نظام‌های فاسد غرب و اتحاد جماهير شوروی به دليل بداخلاقی و فساد سرنگون خواهند شد. وعده اين بود كه ايران راه سوم بهتری پيدا خواهد كرد. آن‌هايی كه الگوی ايران را يك تهديد جدی تلقی می‌كردند، بسياری از رهبران كشورهای عربی بودند كه ادعا می‌كردند كه بر يك كشور اسلامی حكومت می‌كنند.
وی افزود: تمدن‌سازی اسلامی برای جنبش‌های بيداری اسلامی منطقه به منظور مقابله با الگوهای ليبراليسم غربی كه از ابداعات فكری رهبر جمهوری اسلامی ايران است نيز در همين راستا است و در شرايط امروز منطقه خاورميانه امر بسيار مهمی است.
فوت در ادامه گفت: از جمله مسائلی كه در سخنرانی‌ها و انديشه‌های آيت‌الله خامنه‌ای به چشم می‌خورد، مسئله ايستادگی در مقابل نفوذ و سلطه آمريكا و اروپا و مبارزه با رژيم غاصب صهيونيستی است.
وی افزود: بيش از يك قرن پيش هنگامی‌كه بسياری از كشورهای اروپايی هنوز نظام سلطنتی داشتند، مردم ايران انقلاب كردند تا حكومت استبدادی را به حكومت مشروطه تبديل كنند كه منجر به تشكيل مجلس شورای ملی و تصويب اولين قانون اساسی ايران شد.
وی تأكيد كرد: كسانی‌كه تاريخ ايران را مطالعه كرده باشند، می‌دانند كه شاهان ايرانی چه امتيازهايی را به قدرت‌های غربی داده‌اند.
اين استاد دانشگاه كاليفرنيا عنوان كرد: در‌حالی‌كه جمهوری اسلامی ايران به سرقت از منابع ملی ايران توسط قدرت‌های غربی پايان داد؛ كاری كه بسياری از ديگر كشورها نه‌تنها موفق نشدند كه آن را انجام دهند، بلكه از تحسين اين موفقيت ايران امتناع كردند. بنابراين مبارزه با نفوذ و سلطه غرب از جمله ويژگی‌های انقلاب ايران است كه در انديشه‌های رهبر كنونی انقلاب نيز واضح و مشخص است.
وی در ادامه با اشاره به ايستادگی جمهوری اسلامی ايران در برابر رژيم غاصب صهيونيستی، تصريح كرد: ملت ايران نبايد تنها مردمی باشند كه خواهان پايان دادن به ديكتاتوری رژيم صهيونيستی هستند و مردم كشورهای منطقه به ويژه كشورهای عربی و اسلامی نيز بايد در اين مقاومت در كنار مردم فلسطين بايستند.
پروفسور شلدن فوت گفت: يكی ديگر از ابداعات فكری رهبر جمهوری اسلامی ايران مديريت و ساختار‌سازی در انقلاب‌های منطقه به عنوان روشی مؤثر برای ايجاد يك مقاومت و مصونيت در برابر تهديدها است كه با توجه به تلاش‌های سلطه‌گران برای تعيين رهبر اين كشورها و ايجاد ساختارهای دلخواه در اين كشورها برای پيشبرد منافع خودشان، امر مهمی تلقی می‌شود.
وی تأكيد كرد: اسلام به معنی تسليم شخصی داوطلبانه در برابر خداوند است. متأسفانه بسياری از مردم اين منطقه به اين باور عادت كرده‌اند كه اسلام به معنای تسليم در برابر ديكتاتورها است و اين مسئله بايد اصلاح شود و اجازه داده نشود كه ديكتاتورهای شيطان‌صفت با ديكتاتورهای دست‌نشانده‌ای كه شايد به نام اسلام هم وارد صحنه شده باشند، جايگزين شوند.
وی در ادامه با اشاره به بروز اختلاف ميان انقلابيون و ايجاد رخنه در جبهه مبارزه به عنوان يكی از آسيب‌های جدی انقلاب‌های منطقه كه مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه‌ای(مد‌ظله‌العالی) هم بر آن تأكيد داشته‌اند، گفت: اختلافات، پايان نخواهد يافت مگر اينكه مسلمانان مؤمن و معتقد بتوانند رهبران و حاكمان شيطان‌صفت عربستان را كه اين توطئه‌ها را حمايت می‌كنند، محكوم نمايند. به نظر من مسلمانان مؤمن و معتقد می‌توانند مبارزه خود با حاكمان عربستان سعودی و جنايات آنان را با امتناع از رفتن به سفر حج تا زمان از قدرت خارج شدن حاكمان ديكتاتور اين كشور شروع كنند.
استاد دانشگاه كاليفرنيا همچنين با اشاره به اينكه آيت‌الله خامنه‌ای به حق تفاهم ميان مذاهب اسلامی را كليد نجات می‌دانند، گفت: از جمله تدابيری كه می‌‌توان برای خاموش كردن آتش تفرقه مذهبی كه توسط تكفيری‌ها در منطقه گسترانده می‌شود، اتخاذ كرد، اين است كه با ايجاد الگوهای زيبايی از تسامح دينی در برخورد با ديگر اديان از جمله فرقه‌های مختلف دين اسلام كار خود را شروع كنند و در ذهن داشته باشند كه امروز وقت فروتنی و رفتار فرهنگی است.
captcha