کد خبر: 2590575
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۱

برگزاری دوره قرائت قرآن در مؤسسه راهيان نور قائم‌شهر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش قرائت قرآن با حضور دو گروه بانوان و آقايان به مدت سه ماه آموزشی در مؤسسه قرآنی راهيان نور قائم‌شهر برگزار می‌شود.

معصومه نصرتيان، مديرعامل مؤسسه قرآنی راهيان نور قائم‌شهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: دوره جديد كلاس‌های قرائت قرآن در سطح‌های 2 و 3 ويژه مقطع سنی 12 سال به بالا در مؤسسه قرآنی راهيان نور قائم‌شهر برگزار می‌شود.
نصرتيان در اين رابطه عنوان كرد: دوره قرائت سطح 3 قرآن ويژه مقطع سنی 12 تا 16 سال از 21 مردادماه در اين مؤسسه قرآنی آغاز با حضور 10 نفر آغاز شده است و به مدت سه ماه آموزشی ادامه خواهد داشت.
وی همچنين تصريح كرد: دوره آموزش قرائت در سطح 2 قرآن ويژه دختران و پسران نوجوان از 2 شهريورماه با حضور 15 نفر آغاز شده است و تا آذرماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
مديرعامل مؤسسه قرآنی راهيان نور در ادامه افزود: دوره آموزش سطح 2 قرآن ويژه بزرگسالان از 12 شهريورماه با حضور 3 نفر از بانوان آغاز شده است كه علاقه‌مندان همچنان می‌توانند در اين رشته قرآنی حضور پيدا كنند.
نصرتيان در پايان خاطر‌نشان كرد: قرائت سطح 3 قرآن ويژه مقطع سنی 12 تا 6 سال در روزهای شنبه، دوشنبه از ساعت 9 تا 10، قرائت سطح 3 ويژه نوجوانان در روزهای يكشنبه و سه‌شنبه از ساعت 18:30 تا 19:30 و دوره قرائت سطح 3 قرآن ويژه بزرگسالان نيز در روزهای يكشنبه و سه‌شنبه از ساعت 17:30 تا 18:30 برگزا می‌شود.
captcha