کد خبر: 2591660
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۵

نشست «شمس امامت» در خلخال برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نشست «شمس امامت» با حضور 250 بانو سه‌شنبه، 26 شهريورماه در مؤسسه هجرت خلخال برگزار شد.‌

محمد ذكی نقيب، مديرمسئول مؤسسه هجرت خلخال در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: نشست «شمس امامت» سه‌شنبه، 26 شهريورماه از ساعت 10 تا 12 در مؤسسه هجرت خلخال برگزار شد.‌
وی با اشاره به حضور 250 بانو در اين نشست، تصريح كرد: در اين نشست كه به‌مناسبت ولادت امام رضا(ع) و آشنايی بانوان با كرامات اين امام برگزار شد، از 7 مربی برتر مؤسسه تقدير شد.
نقيب در ادامه اظهار كرد: از برنامه‌های اجرا شده در اين نشست می‌توان تلاوت قرآن، مولودی‌خوانی، قرائت زيارت امام رضا(ع) مناجات و سخنرانی توسط حجت‌الاسلام سيدمهدی صدری اشاره كرد.
مديرمسئول مؤسسه هجرت خلخال در پايان خاطرنشان كرد: در اين نشست حجت‌الاسلام صدری پس از بيان مختصری از زندگينامه امام رضا(ع) به تشريح كرامات اين امام پرداخت و در پايان نيز به سؤالات شركت‌كنندگان پاسخ داد.
captcha