کد خبر: 2591686
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵

عصر شعر شهريار در شيروان برگزار شد

به مناسبت ولادت باسعادت حضرت امام رضا(ع) و روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد سيدمحمد حسين شهريار، عصر شعری با حضور جمعی از شعرا و علاقه‌مندان به شعر در مجتمع فرهنگی و هنری غدير شيروان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، علی‌اكبر طهماسبی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شيروان با تبريك ولادت باسعادت امام رضا(ع) و تقدير و تشكر از اعضای انجمن‌های ادبی شريف و چراغ، گفت: هدف از برگزاری اين عصر شعر گراميداشت استاد سيدمحمدحسين شهريار و تجليل از جمعی از شعرای ادب فارسی در شهرستان است.
وی با اشاره به حديثی از امام هشتم(ع) از اصول كافی، افزود: مؤمن واقعی سه خصلت دارد، سنت اول از پروردگارش و آن پوشاندن راز خود و سنت دوم از پيامبرش(ص) و آن مدارا و نرم خويی و خوش‌رفتاری با مردم و سنت سوم از امامش(ع) و آن صبركردن در زمان تنگدستی و پريشان حالی است.
در ادامه 20 تن از شعرای پيشكسوت و جوان شهرستان همچون قدرت‌الله شريفی، محمدرضا قديمی، قربان عاملی، ابراهيم صفايی، علی قربانی، محمد اسكويی، رضا صادقی، سعيد موسوی، محمد چرابه، ابوطالب شيرين، احسان مرادی، فائزه ميلانی، منيره صادقی(مدير انجمن حافظ‌خوانی)، حميده برات‌زاده، آمنه سيلانه، مهنا كاظمی، ليلی شريفی، معصومه قلی‌پور، الهه تيموريان و محدثه شرافتمند اشعاری را در وصف امام رضا(ع)، شهريار، حافظ و موضوعات آزاد قرائت كردند.
محمد انصاری، عضو هيئت مديره انجمن ادبی انديشه شريف شيروان نيز در اين مراسم گفت: اين انجمن با سابقه 38 ساله با مديريت استاد پيشكسوت شعر ادب فارسی قدرت‌الله شريفی در شهرستان شيروان، توانسته است مقام‌های زيادی را در سطح استان و كشور كسب كند.
وی افزود: جلسات آموزش و نقد اشعار شعرای شهرستان در طول هفته در روزهای سه‌شنبه و جلسات انجمن ادبی چراغ در روزهای پنجشنبه در ساعات 17 تا 19 و جلسات ادبی انديشه شريف روزهای جمعه ساعت 10 تا 12 در محل اتاق انجمن ادبی مجتمع فرهنگی و هنری غدير جهت تمام علاقه‌مندان به شعر و شاعری برگزار می‌شود.
ابراهيم عباسپور، مسئول روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شيروان نيز از كسب عنوان دوم مسابقات شعر توسط ابوطالب شيرين از شعرای شيروان در كنگره ملی خليج فارس خبر داد و در ادامه با هديه ويژه از ايشان تقدير شد.
يادآور می‌شود، نی‌نوازی استاد علی‌اصغر قربانی و اعطای لوح تقدير و بسته‌های فرهنگی به شعرای شهرستان از ديگر برنامه‌های اين عصر شعر بود.
captcha