کد خبر: 2591716
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۲

كتاب «احاديث زناشويی» به قلم مؤلف كاشانی منتشر شد

كتاب «احاديث زناشويی» به قلم حسين هاشمی مسگر، مبلّغ اداره تبليغات اسلامی كاشان منتشر شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حسين هاشمی مسگر، مؤلف كتاب هدف از نگارش اين كتاب را توجه قشر جوان به دستورالعمل‌های الهی و احاديث نورانی ائمه اطهار(ع) برای تعالی در زندگی زناشويی عنوان و خاطرنشان كرد: ازدواج تولدی دوباره است كه انسان با اختيار و آگاهی همراه زندگی خود را انتخاب می‌كند و اگر اين انتخاب با تمسّك به فرامين باری‌تعالی و رسولان پاكش انجام پذيرد، انسان را به منزل مقصود می‌رساند ولی اگر با هوا و هوس و روش‌‌های غرب‌گرايانه پوچ انجام شود، راهی به جز تباهی و فساد پيش نخواهد برد.
وی افزود: در اين كتاب با استفاده از احاديث امامان معصوم(ع) و بزرگان دين، سعی شده است بهترين شيوه و روش را برای زندگی زناشويی ترسيم كند.
مؤلف كتاب احاديث زناشويی با اشاره به اينكه اين كتاب در چهار محور نگاشته شده است، خاطرنشان كرد: بخش اول اين كتاب به بررسی احاديث پيرامون قبل از ازدواج و زمان خواستگاری، بخش دوم به بررسی ازدواج و زندگی مشترك، بخش سوم به مباحث زندگی زناشويی و بخش چهارم به بايدها و نبايدهای زندگی مشترك می پردازد.
هاشمی مسگر در پايان اضافه كرد: كتاب احاديث زناشويی در قطع جيبی و در 136 صفحه توسط انتشارات نشر قانون مدار چاپ و منتشر شده است.
captcha