کد خبر: 2592003
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴

بخش عمده ای از تمدن اسلامی ، مرهون وقف است

فرماندار مياندرود در جلسه معارفه رئيس اداره اوقاف و امورخيريه در اين شهرستان بخش عمده ای از تمدن اسلامی مرهون سنت حسنه وقف است

بخش عمده ای از تمدن اسلامی ، مرهون وقف است
فرماندار مياندرود در جلسه معارفه رئيس اداره اوقاف و امورخيريه در اين شهرستان بخش عمده ای از تمدن اسلامی مرهون سنت حسنه وقف است
• پنج شنبه بيست و هشتم شهريور 1392 خورشيدی • تعداد نمايش : 1

به گزارش روابط عمومی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان مازندران ذات اله زارعی فرماندار مياندرود صبح امروز در آيين معارفه رئيس اوقاف اين شهرستان با اظهار مطلب فوق گفت: وقف از جمله صدقات جاريه ای است كه بعد از مرگ انسان از بين نخواهد رفت.
وی افزود: اگر وقف نبود بخشی از تمدن اسلامی شكل نمی گرفت ودرحوزه اجتماعی ، دينی ، رفاهی و اقتصادی وقف بسيار اثرگذار است.
فرماندار مياندرود با اشاره به ترويج وقف درجامعه گفت: خوشبختانه وقف جايگاه خود را در جامعه پيداكرده و اين ابتدای كار است و بايد بعنوان يك فرهنگ در جامعه نهادينه شود.
زارعی در پايان از خدمات حجت الاسلام مسعود قربانی رئيس اداره اوقاف ساری كه امورات وقفی و امامزادگان و بقاع و اماكن مذهبی مياندرود كه زير نظر اين اداره انجام می گرفت تقدير كرد .
وی ضمن تبريك و موفقيت برای حجت الاسلام فتاح سوادكوهی بعنوان رئيس دفتر نمايندگی اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان مياندرود نهايت همكاری و تعامل دستگاه ها و مردم با اوقاف را برای حفظ و احيای وقف و موقوفات و ساماندهی بقاع و اماكن مذهبی را خواستار شد.
captcha