کد خبر: 2593245
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۴

تأكيد نوری مالكی بر تعلق عراق به پيروان تمامی اديان و مذاهب

گروه بين‌الملل: نوری مالكی، نخست وزير عراق ضمن سخنانی تأكيد كرد: عراق متعلق به تمامی پيروان اديان و مذاهب ساكن اين كشور اعم از شيعه، سنی، مسيحی، صابئی و... است و اين كشور به تعصبات طايفه‌ای گذشته بازنخواهد گشت.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «صوت العراق»، نوری مالكی، ديروز، 29 شهريورماه، در سخنانی در شهر «الرفاعی» گفت: تا زمانی كه افرادی حضور دارند كه سعی دارند بين ما اختلاف ايجاد كنند، عمليات بازسازی كشور دچار وقفه خواهد شد.
وی ضمن تاكيد بر دوری از تفرقه در عراق، تصريح كرد: دشمنان بدانند كه اختلافات سابق ديگر به كشور بازنخواهد گشت.
نخست‌وزير عراق در ادامه بيان داشت: با سقوط رژيم سابق، افق‌ها بر روی همه استان‌های عراق برای دستيابی به حقوق خود گشوده شد؛ عراق به دليل سياست‌های رژيم سابق با اشكلات عديده‌ای دست به گريبان بود و اينك بار ديگر عزت به اين كشور بازگشته است.
نوری مالی تأكيد كرد: همه بايد با اراده‌ای واحد برای تحقق امنيت و ثبات تلاش كنند و در اين راه از همكاری، وحدت صف و يافتن جنايتكاران و مفسدان از هيچ كوششی دريغ نكنند.
captcha