کد خبر: 2594514
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۵

كلاس‌های جديد آموزش قرآن در رشت برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های جديد آموزش قرآن از اول مهرماه در مكتب قرآن محمدی رشت برگزار شده است و به‌مدت 3 ماه ادامه دارد.

غلامعلی مهدی‌پور، مديرمسئول مؤسسه مكتب قرآن محمدی رشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌های جديد آموزش قرآن از اول مهرماه با حضور 10 مربی قرآن در مكتب قرآن محمدی رشت برگزار شده است و تا آذرماه سال جاری ادامه دارد.
وی در رابطه با انواع رشته‌های مكتب قرآن محمدی رشت اظهار كرد: رشته‌های روخوانی، روانخوانی، تجويد مقدماتی و تكميلی، قرائت سطح 4 قرآن، حفظ و مفاهيم قرآن در مكتب قرآن محمدی برگزار خواهد شد.
مهدی‌پور در ادامه افزود: بعد از برگزاری هر يك از دروس قرآنی مكتب قرآن محمدی رشت، آزمون برگزار خواهد شد و پس از اعلام نتايج به نفرات ممتاز گواهينامه قبولی از سوی اين مركز اعطاء می‌شود و همچنين ممتازين به مراحل بالاتر رشته‌های قرآنی راه‌ می‌يابند.
مديرمسئول مؤسسه مكتب قرآن محمدی تأكيد كرد: كلاس‌های آموزش قرآن مؤسسه مكتب قرآن محمدی در روزهای هفته برگزار می‌شود كه روزهای زوج برای آقايان و فرد برای بانوان اختصاص داده شده است.
وی در ادامه به ارائه خدمات مشاوره قرآنی در مؤسسه مكتب قرآن محمدی اشاره و تصريح كرد: اين مؤسسه قرآنی با در اختيار داشتن 2 كارشناس قرآن، خدمات مشاوره قرآنی با موضوعات متفاوت ارائه می‌دهد.
وی يادآور شد: مكتب قرآن محمدی در شهرستان رشت، چهار راه گلسار واقع شده است و همه روزه از متقاضيان كلاس‌های آموزش قرآن ثبت نام به‌عمل می‌آورد.
captcha