کد خبر: 2595082
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۵

كرسی تلاوت و تفسير قرآن كريم در زندان مركزی بيرجند برگزار شد

كرسی تلاوت و تفسير قرآن كريم به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور قاری برجسته استان خراسان جنوبی در زندان مركزی بيرجند برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، محمدرضا حمامی شهری، مدير زندان مركزی بيرجند بيان كرد: محور برنامه‌های اصلاحی و تربيتی زندان مركزی بيرجند قرآن است.
وی در ادامه سخنان خود افزود: اجرا و ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربيتی با محور قرآن كريم می‌تواند اصلاح و تربيت زندانيان را هدفمند كند.
حمامی شهری از برگزاری كرسی تلاوت و تفسير به مناسبت هفته دفاع مقدس در زندان مركزی بيرجند خبر داد و افزود: اين برنامه با حضور سروی قاری برجسته استان انجام شد و با استقبال بسيار خوب زندانيان همراه بود.
وی با بيان اينكه در اين برنامه قاريان برگزيده مددجو نيز به تلاوت قرآن پرداختند، گفت: سعی ما بر اين است تا هر ماه مسابقات قرآن را در زندان مركزی برگزار كنيم و هر سه ماه نيز مسابقات قرآن بين زندانيان استان را ميزبانی كنيم.
captcha