کد خبر: 2595545
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

سخنان رئیس جمهور در سازمان ملل عزت مندی ایران اسلامی را تثبیت کرد

گروه سياسی: امام جمعه خوی با اشاره به مواضع رئيس جمهور ايران در سفر اخير به نيويورك اظهار كرد: دكتر روحانی با قدرت و عزت مندی تمام و با بهره گيری از اصول ديپلماسی جهان موضوعات مهم داخلی، منطقه ای و بين المللی را مورد بررسی و تحليل قرار داد.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، حجت الاسلام سيد رضی موسوی شكوری، امام جمعه خوی ظهر امروز پنجم شهريورماه در خطبه های اين هفته نماز جمعه شهرستان خوی با اشاره به سفر 5 روزه رئيس جمهور محترم ايران و هيئت همراه جهت شركت در مجمع عمومی سازمان ملل و اجلاس خلع سلاح اتمی گفت: با توجه به ابعاد مختلف اين سفر، سخنرانی ها، مذاكرات و ملاقات های رياست محترم جمهور و وزير امور خارجه و انعكاس آنها در رسانه های جهان می توان گفت سازمان ملل در تسخير هيئت ايرانی قرار گرفت.
وی در ادامه با اشاره به مواضع رياست محترم جمهور اظهار داشت دكتر روحانی با قدرت و عزت مندی تمام و با بهره گيری از اصول ديپلماسی جهان موضوعات مهم داخلی ،منطقه ای و بين المللی را مورد بررسی و تحليل قرار داد و به اطلاع جهانيان رساند.
امام جمعه خوی انتقاد از روش های زورمدارانه در مناسبات جهانی، انتقاد از تبليغات اسلام هراسانه، شيعه هراسانه و ايران هراسانه، اشاره به خشونت های ساختاری رژيم صهيونيستی، محكوم كردن فاجعه انسانی در سوريه، محكوم كردن تروريسم در كشورهای سوريه، عراق، لبنان و ترور دانشمندان ايرانی، محكوم كردن تحريم های ظالمانه عليه ملت ايران، تأكيد بر صلح آميز بودن فعاليت های هسته ای را از جمله موضوعات طرح شده از سوی حجت الاسلام روحانی رئيس جمهور ايرانی در سخنرانی در سازمان ملل عنوان كرد.
خطيب اين هفته نماز جمعه خوی خاطرنشان كرد: دكتر روحانی در موضع گيری در ارتباط با سخنان رئيس جمهور آمريكا با قدرت و زيبايی تمام معتقد است كه در صورت عزم سياسی رهبران آمريكا و خودداری از دنبال كردن منافع گروه های فشار جنگ طلب می توان به چاره جويی برای مديريت اختلافات رسيد.
حجت الاسلام شكوری در ادامه با توصيه مردم به رعايت تقوا موضوع صبر و پايداری از ديدگاه روايات را مورد بررسی قرار داد و تصريح كرد: بر اساس مفاد آيات و روايات صبر و پايداری در برابر مشكلات ،سختی ها و مصائب روزمره زندگی از جمله دستورات اسلام است.
امام جمعه خوی همچنين با اشاره به سالگرد عمليات ثامن الائمه(ع) كه به خارج شدن آبادان از محاصره يكساله دشمن منجر شد افزود: رزمندگان ايران اسلامی در راستای اجرای فرمان رهبر كبير انقلاب مبنی بر شكستن حصر آبادان عمليات ثامن الائمه را طراحی و به اجرا در آورند در واقع ولايت مداری خود را به نمايش گذاشتند.
حجت الاسلام شكوری در ادامه تصرف كردن ساحل شرقی رودخانه كـارون،خارج ساختن آبادان از محاصره يكساله دشمن،آزاد شدن حدود150 كيلومتر از اراضـی اشغـالی،كشته و زخمی شدن 3 هزار نفر از نيروهای دشمن،بـه اسارت درآمدن 1656 نفر از نيروهای دشمـنرا از جمله نتايج اين عمليات برشمرد.
captcha