کد خبر: 2595784
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳

بهترين فن در مقابل نرمش قهرمانانه جمهوری اسلامی، لغو تحريم‌هاست

گروه سياسی: نائب‌رئيس كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس با اشاره به ديدارها و گفت‌وگوهای صورت گرفته در نيويورك توسط رئيس‌جمهور گفت: بهترين فن در مقابل نرمش قهرمانانه جمهوری اسلامی لغو تحريم‌هاست.

منصور حقيقت‌پور، نائب‌رئيس كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با مثبت ارزيابی كردن سفر رئيس‌جمهور به نيويورك اظهار كرد: مسائل مطرح شده از سوی حجت‌الاسلام روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل مسائلی برگرفته از آموزه‌های سياسی و ارزشی انقلاب اسلامی بود.
منتخب مردم اردبيل در مجلس افزود: رئيس‌جمهور در نطق خود ضمن دفاع از حق مسلم ملت ايران، خشونت را چه به صورت سازمان‌يافته و چه به صورت دولتی محكوم كرد و با توجه به اينكه مردم سوريه به تريبون سازمان ملل دسترسی ندارند، به خوبی از آنها نيز حمايت كردند.
وی با اشاره به انتقاد رئيس‌جمهور از سياست‌های آمريكا نيز گفت: رئيس‌جمهور همچنين در نطق خود از چند صدايی آمريكا انتقاد كرد و مؤلفه‌های قدرت متكثر در آمريكا را متذكر شد.
عضو هيئت‌رئيسه كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس در مورد ديدارهای دو جانبه حجت‌الاسلام روحانی در حاشيه مجمع عمومی سازمان ملل اظهار كرد: ملاقات‌ها و گفت‌وگوهای رئيس‌جمهور در نيويورك در سطوح بالايی انجام شد كه قطعاً در توسعه اقتصادی و سياسی كشور مؤثر خواهد بود؛ در مورد اينكه ايران آماده است برای حل مشكلاتش با 1+5 اروپا به صورت شفاف عمل كند، می‌تواند دستاوردهای خوبی برای جمهوری اسلامی باشد.
حقيقت‌پور با بيان اينكه اين گفت‌وگو می‌تواند اولين قدم برای رفع مشكلات باشد، گفت: ملاقات‌های وزير امور خارجه كشورمان با موضوع رفع موانع بر سر راه ايران و 1+5 نيز در سطح بالايی برگزار شد كه اين اقدام به منظور حل مشكلات و بررسی مسائل مثبت ارزيابی می‌شود.
وی با اشاره به مباحث مطرح شده در مورد ديدار دوجانبه رؤسای جمهور ايران و آمريكا خاطرنشان كرد: در اين سفر ايران نشان داد ولع خاصی برای ملاقات ندارد و اين طرف‌های آمريكايی هستند كه ولع ديدار با مقامات ايران را دارند و به دنبال گفت‌وگو با جمهوری اسلامی هستند.
نائب‌رئيس كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس با بيان اينكه آمريكا بايد در اين راستا گام‌های مثبت و بلندی بردارد، افزود: اگر در روزهای آتی طرح لغو تحريم‌ها عليه ايران مطرح و تصويب شود می‌توان آن را به عنوان يكی از دستاوردهای مهم سفر رئيس‌جمهور به نيويورك ياد كرد.
وی با اشاره به مجوز ايران برای پيشبرد سياست نرمش قهرمانانه در برابر طرف‌های مقابل گفت: اگر ايران نرمشی از خود نشان دهد، فنی كه در مقابل آن بايد اجرا شود، رفع تحريم‌هاست؛ در اين صورت می‌توان نگاه مثبتی به اظهارات آمريكا داشت.
حقيقت‌پور با اشاره به تماس تلفنی ديشب رئيس‌جمهور آمريكا با حجت‌الاسلام روحانی گفت: آمريكا پس از اين قطعاً بايد گام عملی و مثبتی نسبت به ايران بردارد؛ چرا كه چنين تماس‌هايی ناكافی است. نبايد فراموش كرد كه دولت آمريكا سال‌هاست جمهوری اسلامی را تحريم كرده و اين اقدام جرم و جنايت عليه اين ملت است؛ بنابراين بهترين راه در اين مسير اين است كه با دست خود تحريم‌ها را لغو كنند؛ چنين راهبردی برای ارزيابی نيت طرف مقابل مد نظر خواهد بود.
captcha