کد خبر: 2597594
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۳

برگزاری اجلاس پيرغلامان سبب ترويج فرهنگ خالص عاشورايی می‌شود

گروه اجتماعی: معاون سياسی، امنيتی و اجتماعی استاندار گلستان در جلسه مسئولين كميته‌های يازدهمين اجلاس بين‌المللی تجليل از پيرغلامان حسينی(ع) گفت: اجلاس پيرغلامان سبب ترويج فرهنگ خالص عاشورايی خواهد شد.

به گزارش خبرگزای بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گلستان، جمشیدی، معاون سياسی، امنيتی و اجتماعی استاندار گلستان روز گذشته، 8 مهرماه در جلسه مسئولين كميته‌های يازدهمين اجلاس بين‌المللی تجليل از پيرغلامان حسينی(ع) گفت: اجلاس پيرغلامان سبب ترويج فرهنگ خالص عاشورايی خواهد شد.
عليرضا جمشيدی گفت: هدف از برگزاری اجلاس پيرغلامان حسينی (ع) ارائه فرهنگ خالص و به دور از شائبه قيام عاشورا و نهضت اباعبدالله (ع) است. بسيار پيش آمده كه در برخی از محافل عزاداری اباعبدالله (ع) و در ايام سوگواری اين امام همام در ماه محرم و يا در مراجعه به كتب و منابع، حوادث و داستان‌هايی نقل شده كه چندان مطابق با واقع و فرهنگ ناب عاشورايی امام حسين (ع) و ياران وفادارشان نيست.
وی هدف از برگزاری اجلاس پيرغلامان را شائبه‌زدايی و پيرايه‌زدايی در اين خصوص عنوان كرد و افزود: ترويج اسلام ناب و آموزه‌های فرهنگ عاشورايی اباعبدالله(ع) بزرگترين رسالت پيرغلامان حسينی است و به همين دليل بخشی از اجلاس مربوط به نشست‌های علمی و بحث و گفتگو در رابطه با تحريفات نهضت عاشورا و تهذيب متن و محتوای مورد استفاده مداحان حسينی است.
معاون استاندار خاطرنشان كرد: اگر مردم با اين فرهنگ تربيت شوند، همان‌هايی خواهند شد كه سالها در مقابل مستكبرين و متجاوزان ايستادگی كردند و همچنان هم در مقابل هر زورگويی خواهند ايستاد.
وی ادامه داد: قطعاً ما با اين نيت قصد داريم فرهنگ ايثار و شهادت و فرهنگ ناب حسينی را در نظام اسلامی زنده نگاه داريم تا ارزش‌های دينی و انسانی زنده بماند و به نسل‌های بعد منتقل گردد.
جمشيدی در ادامه تأكيد كرد: برگزاری اجلاس بين‌المللی پيرغلامان حسينی حق طلبی، موضع گيری و ظلم ستيزی امام حسين (ع) را احيا كرده و زنده نگاه خواهد داشت و قطعاً با همين نگاه، نظام جمهوری اسلامی برای نهادينه شدن و ترويج اين فرهنگ ناب هر ساله اقدام به مديريت اجلاس پيرغلامان می‌كند.
وی در بخش ديگری از سخنانش با اشاره به بيانات مقام معظم رهبری گفت: اگر امروز جمهوری اسلامی ايران در قله‌های عزت و اقتدار می‌درخشد، اين درخشش خود را مرهون استقامت، پايداری و مقاومتی است كه در مقابل زياده‌خواهی جهان استكبار داشته و لحظه‌ای در مقابل آنها پاپس نكشيده است.
معاون استاندار افزود: اين همان آموزه‌ای است كه حضرت اباعبدالله الحسين (ع) به عنوان بزرگترين ميراث، از قيام عاشورای خود برجای گذاشتند كه آن هم ايستادگی در مقابل دشمنان دين و اسلام ناب محمدی(ص) بود.
وی ابراز كرد: در بگو مگوهای اخير بين‌المللی پيرامون مسأله سوريه كه نظام استكبار، موضوع تسليحات شيميايی را بهانه و دستاويزی برای افزايش فشار و حتی حمله نظامی به خاك اين كشور تلقی می‌كرد، امروز می‌بينيم كه ادبيات دشمن ظرف چند روز به عقب‌نشينی و تغيير مواضع می‌انجامد.
جمشيدی ادامه داد: اين تغيير مواضع جهان استكبار به دليل استقامت و جديت نظام جمهوری اسلامی در حمايت از حكومت مشروع بشار اسد است كه اين فرهنگ استقامت و عزم راسخ هم برگرفته از فرهنگ دينی و تعليمات اباعبدالله الحسين(ع) است كه بر نظام ولايی ما حاكم می‌باشد.
وی با بيان اينكه آموزه‌های قيام امام حسين(ع) نسخه رهايی‌بخش و نجات‌بخش همه ملت‌های جهان است اظهار كرد: اگر بتوانيم اين آموزه‌های ارزشمند را در جامعه نهادينه كرده و به درستی به نسل‌های بعد انتقال دهيم، سلطه‌گران و زياده‌خواهان هيچ‌گاه فكر تعرض به ميهن اسلامی را نخواهند كرد.
معاون سياسی امنيتی استاندار در پايان خواستار برپايی نمايشگاه كتاب عاشورايی در حاشيه اين اجلاس با دعوت از ناشران برجسته و ارائه كتب مرجع، مورد اعتماد و به دور از شائبه در محل تالار فخرالدين اسعد گرگانی شد.
captcha