کد خبر: 2597823
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۵

پيشكسوتان بسيجی مانند چهره‌های درخشانی در جامعه می‌درخشند

فرمانده سپاه علی بن‌ابی‌طالب(ع) در همايش روز قشر بسيج پيشكسوتان استان قم اظهار كرد: پيشكسوتان بسيجی مانند چهره‌های درخشانی در جامعه می‌درخشند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی سپاه قم، سردار مهدی مهدوی‌نژاد، فرمانده سپاه علی بن‌ابی‌طالب(ع) در همايش روز قشر بسيج پيشكسوتان استان قم كه در حسينيه ثارالله سپاه قم برگزار شد، ضمن گراميداشت هفته دفاع مقدس و ياد و خاطره رشادت‌های رزمدگان هشت سال دفاع مقدس گفت: پيشكسوتان بسيجی مانند چهره‌های درخشانی هستند كه كارمانه زرينی از دوران خدمت خودشان را به يادگار دارند.
وی دوران دفاع مقدس را به تابلويی تشبيه كرد كه به مقاومت مشهور است و افزود: تمام ملت ايران در ترسيم اين تابلوی خوش نقش و نگار نقش داشته‌اند ولی آن كسانی كه جوهره و اصلی‌ترين نقش اين تابلو را پی‌ريزی كردند شهيدان و خانواده‌های معظمشان بودند.
فرمانده سپاه علی بن‌ابی‌طالب(ع)در ادامه بيان كرد: امروز كسانی كه به تابلوی مقاومت، ايثار، جهاد، شهادت، مقاومت می‌‌نگرند ايران اسلامی در مقابل ديدگان آنان نورافشانی و پرتو افشانی می‌كند.
مهدوی‌نژ‌اد از نقش بی‌بديل و مشخص امام(ره)، ايثارگران، شهيدان، مردم، زنان، كودكان و بسياری از آحاد جامعه در ترسيم تابلو مقاومت سخن گفت و افزود: اين تابلو به ما نشان می‌دهد كه چگونه گام برداريم، چگونه عمل كنيم و چگونه در صراط مستقيم الهی به اهداف خود برسيم.
وی با بيان اينكه دشمنان تمام تلاش و عزمشان را برای اين گذاشتند كه اراده مردم را در هم بشكنند و نتيجه عكس گرفتند، تصريح كرد: ادامه جنگ تحميلی باعث شد كه ايران يك نظام ريشه‌دار و محكمی شود تا بتواند زودتر به آرمان‌های بزرگ و والای خود برسد.
فرمانده سپاه استان قم اشاره‌ای به سخنان امام خمينی(ره) در راستای پذيرش قطعنامه 598كرد و افزود: دشمنان وقتی كه نتوانستند با جنگ سخت بر عزم و ايمان ما غلبه پيدا كنند، تصميم حمله به ريشه و پايه و عقيده ما كردند.
مهدوی‌نژاد با اشاره به اينكه جنگ نرم از جنگ سخت خطرناك‌تر است، عنوان كرد: پس از گذشت 25 سال از پايان جنگ هنوز كه هنوز است نتوانستند بر اين ايمان مردم غلبه پيدا كنند و آن كسی كه در اين بازی بازنده است كسی جز آنان نيستند.
وی با اشاره به اينكه ايمان به عنوان جوهره و اخوت به عنوان شيرازه ايمان مردم است، بيان كرد: آن ركن ركينی كه تا امروز ما را از بلايا محفوظ كرده گوش جان سپردن به ولی امر زمان‌مان است.
فرمانده سپاه علی بن‌ابيطالب(ع) با بيان اينكه امروز مردم بر سر آرمان و عقيده‌شان استوارتر از ديروز هستند، اظهار كرد: امروز پيشكسوتان بسيج به عنوان جلودار و پرچم‌دار اين دفاع هستند.
وی با اشاره به اينكه در گوشه‌ای ديگر از جهان مردم فلسطين، لبنان و سوريه در ترسيم تابلو مقاومت نقش دارند، افزود: آن چيزی كه حق را از باطل جدا می‌كند، جاودانگی، مردانگی و ايثار است و همين عوامل رمز موفقيت ما در جنگ هشت ساله بود.
captcha