کد خبر: 2598526
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۱

اخلاص و معنويت رمز موفقيت بیست و دومین اجلاس سراسری نماز

گروه انديشه: دبير ستاد اقامه نماز لرستان اخلاص و معنويت را علت اصلی موفقیت اجلاس سراسری نماز در لرستان دانست و گفت: كسب افتخار و برجسته‌شدن بیست و دومین اجلاس سراسری نماز به ميزبانی لرستان مرهون همدلی و هماهنگی دستگاه‌ها و ادارات استان است.

حجت‌الاسلام عابدين درويش‌پور، دبير ستاد اقامه نماز استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، با اشاره به اينكه اخلاص و معنويت موجب پيشبرد اهداف اجلاس سراسری نماز و به نوعی رمز موفقيت آن است، گفت: قدمی كه در راه خدا برداشته شود قطعاً از حمايت‌ها و پشتيبانی‌های پروردگار بی‌بهره نخواهد بود.
وی ضمن قدردانی و تشكر از همت و جديت مسئولان استانی در هماهنگی و همكاری با ستاد اقامه نماز استان در راستای برگزاری بيست و دومين اجلاس سراسري نماز با موضوع نماز و سبك زندگي، افزود: كسب افتخار و برجسته شدن بیست و دومین اجلاس سراسری نماز به ميزبانی استان لرستان مرهون هم‌دلی و هماهنگی دستگاه‌ها و ادارات استان است كمااينكه كميته علمی اجلاس ركوردار ثبت مقالات علمی در اجلاس‌های پيشين بود و مديران و مسئولانی كه از سراسر كشور در اين اجلاس شركت كردند رضايت خود را ابراز نمودند.
حجت‌الاسلام درويش‌پور ادامه داد: يكی از اهدافی كه در برگزاری اجلاس سراسری نماز پيگيری می‌شد معرفی جايگاه رفيع نماز به مردم و برنامه در رابطه با نماز در مركز و شهرستان‌های استان محقق شد.
دبير ستاد اقامه نماز استان لرستان در رابطه با ثمرات برگزاری اجلاس نماز برای استان ميزبان اذعان كرد: ميزبانی هر اجلا س در يك استان ويژه بيان‌گر نوع آمادگی آنها را در رابطه با رويارويی با مقوله نماز است اماغ به‌نوعی تلنگری برای مسئولان ارشد استان در راستای اهميت بيشتر به مبحث نماز است و فرصتی است كه بايد آن‌را در جهت تقويت كارگاه های آموزشی مرتبط با نماز و رسيدگی به واقعيت مساجد و نمازخانه‌ها غميمت شمرد.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اينكه تاكنون چه آثار و بركاتی از برگزاری اجلاس نماز در استان ملاحظه شده، عنوان كرد: از آثار و نتايج اين اجلاس تجهيز و مرمت و ساخت مساجد و نمازخانه‌های ادارات، مدارس و بين‌راهی‌ها از آثار و نتايج برگزاری اجلاس در استان است لذا برای تحقق اين امر روند جمع‌آوری آمار و ارقامی در رابطه با امكانات برگزاری فريضه نماز در تمام سطح استان همچنان ادامه دارد كه بعد از اين نيازسنجی كه صورت بگيرد نتيجه به ستاد اقامه نماز كشور ابلاغ می‌شود تا دستورات و بودجه‌ای لازم برای تكميل تكميل و تجهيز مساجد و نمازخانه‌های از سوی حجت‌الاسلام قرائتی لحاظ شود.
حجت‌الاسلام عابدين درويش‌پور در ايان اخلاص و معنويت را رمز موفقيت اجلاس نماز به ميزبانی استان لرستان برشمرد و افزود: توصيه ما به دبيران استان استان ميزبان اجلاس سال آينده، در نظر داشتن اين نكته است كه قدمی كه در راه خدا برداشته شود مسلماً از حمايت‌ها و پشتيبانی‌های الهی بی بهره نخواهد بود و اين اجلاس می‌تواند نقطه عطفی برای ارتباط هرچه بيشتر مردم با نماز باشد كه اميد است به بركت اين كار معنوی و مسائل و نيازهای فرهنگی و اقتصادی استان ميزبان هم مرتفع شود.
captcha