کد خبر: 2599457
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۳

افزايش يورش‌ صهيونيست‌ها به اماكن مقدس اسلامی در فلسطين

گروه بين‌الملل: مساجد و اماكن مقدس اسلامی در فلسطين اشغالی در معرض حملات مكرر و يورش‌های روزانه گروه‌های افراط‌گرای يهودی و نيروهای پليس رژيم صهيونيستی هستند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «On Islam»، «تيسير ابوسنينه»، مديركل اوقاف الخليل اعلام كرد: حمله به مسجد ابراهيمی در الخليل حمله به جايگاه تاريخی و دينی اين مكان برای ميليون‌ها مسلمان سراسر جهان است.
وی افزود: شهرك‌نشينان اسرائيلی به طور مكرر به اين مسجد يورش می‌برند و مسلمانان را هنگاميكه نماز می‌خوانند، مورد تمسخر قرار می‌دهند.
شهرك‌نشينان صهيونيستی در آخرين حمله خود روز چهارشنبه، 10 مهر، در حاليكه نيروهای اشغالگر اسرائيلی پرچم اسرائيل را در مسجد ابراهيمی در شهر الخليل در كرانه باختری بالا بردند، به اين مسجد حمله‌ور شدند.
سربازان اسرائيلی پس از بالابردن پرچم رژيم صهيونيستی روی ديوار مسجد، چادرهايی را نيز در محوطه بيرونی مسجد برپا كردند.
پس از اين حادثه جنبش حماس با محكوم كردن وحشيگری‌های اسرائيلی‌ها در اين مسجد، اين اقدام را حمله به مقدسات ميليون‌ها مسلمان سراسر جهان خواند و به رژيم اشغالگر نسبت به ادامه تلاش‌ها برای غصب اين مسجد هشدار داد.
شهرك‌نشينان صهيونيستی همچنين روز سه‌شنبه، 9 مهرماه، به مقبره حضرت صالح(ع) در رام‌الله نيز يورش بردند و شعارهايی عليه مسلمانان و فلسطينيان بر ديوارهای آن نوشتند.
حدود 200 شهرك‌نشين صهيونيستی نيز با مسدود كردن مسيرهای منتهی به اين منطقه و پرتاب سنگ از نزديك شدن افراد به اين منطقه جلوگيری می‌كردند. پليس نيز با قطع برق مانع از پوشش رسانه‌ای اين وقايع شد.
«حنا عيسی»، دبيركل آژانس حمايت از اماكن اسلامی و مسيحی رام‌الله اعلام كرد: در طول ماه گذشته سه حمله ديگر نيز به مقبره‌های اسلامی و مسيحی اين شهر صورت گرفت، در‌حالی‌كه مقامات اسرائيلی هيچ اقدامی برای حمايت از اين اماكن نمی‌كنند.
همچنين گزارش‌ها حاكی از افزايش حملات و يورش‌های نظاميان و شهرك‌نشينان صهيونيستی به مسجدالاقصی در قدس اشغالی است.
captcha