کد خبر: 2599550
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۴

برگزاری نشست روشنگری و بصيرت در قالب «طرح ابرار» در هشترود

گروه اجتناعی: نشست روشنگری و بصيرت درقالب «طرح ابرار» به همت بسيج هنرمندان هشترود در اين شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌الاسلام عبدالله موحدی، مسئول نمايندگی سپاه ناحيه هشترود امروز، 13 مهرماه در نشست روشنگری و بصيرت كه در اين شهرستان برگزار شد، با اشاره به فرارسيدن دهه ولايت، اظهار كرد: ما در ايران به عنوان كشوری كه طلايه‌دار شيعه علوی و ولايت مداری است بايد اين دهه را گرامی بداريم و هنرمندان نيز بايد از تونائی خود در گسترش و معرفی اين دهه استفاده كنند.
وی افزود: زبان هنر، زبان تاثيرگذاری است و هنرمندان بايد از اين ظرفيت استفاده كنند تا ولايت و امامت را در جامعه گسترش دهند و ويژگی‌های ولايت را با زبان تأثيرگذار هنر تبيين كنند.
حجت‌الاسلام موحدی تأكيد كرد: در دنيای امروزی دشمن درصدد ايجاد فضای اسلام‌ستيزی در دنيا است و در اين راه از هر ترفندی استفاده می‌كند و استفاده از هنر و رسانه نيز يكی از اين روش هاست.
مسئول نمايندگی سپاه ناحيه هشترود ادامه داد: دشمن فضای رسانه‌ای دنيا را در اختيار خود گرفته و تهاجم فرهنگی از قبيل انحرافات، بزرگ‌نمائی اسطوره‌های خود و مسائلی ديگر از برنامه‌های دشمن است كه برای خنثی‌سازی نقشه‌های شوم استكبار، هوشياری مردم و مسئولان را می‌طلبد.
captcha