کد خبر: 2600090
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۴

برگزاری سومين يادواره دو شهيد گمنام و 15 شهيد دانشگاه صنعتی نوشيروانی بابل

در سالروز شهادت جوادالائمه(ع)، سومين يادواره دو شهيد گمنام و 15 شهيد دانشگاه با حضور خانواده‌های معظم شهدا، اساتيد، دانشجويان، كارمندان و شيفتگان راه حق در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين حسينی، مسؤل نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی نوشيروانی بابل با خير مقدم و خوش‌آمدگويی به حضور گرم مهمانان و خانواده‌های معزز شهيدان والامقام به ويژه خانواده شهيد احمدی روشن بزرگداشت ياد شهدا را تعظيم شعائر الهی دانست و گفت: برای كسانی بزرگداشت گرفتيم كه مزارشان قطعه‌ای از بهشت است، بزرگداشت كسانی كه مزد اطاعت ازخدا و رسولش و ولايت را با شهادت در راه خدا گرفتند.
وی شهدا را قبول‌شدگان از امتحان الهی خواند و افزود: شهدا كسانی هستند كه در كشاكش و پستی و بلندی روزگار درون الهی و نورانی‌شان كه مملو از نور عبوديت و بندگی خدا بود نشان داده و توانستند از پس امتحان الهی برآيند و قبول‌شدگان امتحان الهی باشند.
حسينی بيان كرد: امروز تمام دشمنان تلاش می‌كنند تا سبك زندگی غربی را برای خانواده‌ها نهادينه كنند و يكی از راه‌هايی كه می‌تواند جامعه را از اين خطر يبمه كند بزرگداشت ياد و خاطره شهدا و الگوگيری از راه و رسم و شيوه زندگی كسانی است كه جان عزيزشان را برای اسلام و قرآن و ولايت و امنيت جامعه فدا كردند.
در ادامه اين مراسم مدير حوزه‌های علميه بابل حاكميت ولايت را تضمين‌كننده پيشرفت دانست و گفت: حاكميت ولايت فقيه و فرهنگ تشيع و حماسه‌آفرين عاشورا باعث شد كه در جنگ حتی يك وجب خاك به دشن ندهيم.
حجت‌الاسلام پوراكبر افزود: دشمنان در طول هشت سال دفاع مقدس از همه طرف و با همه امكانات و با حمايت‌های ابرقدرت‌ها وارد جنگ با انقلاب اسلامی شدند اما آن عاملی كه باعث شكست دشمنان در جنگ شد‌ه است نقش بارز امام راحل عظيم‌الشأن در رأس اين نظام مقدس بوده است و امروز هم به بركت نقش بی‌بديل مقام معظم رهبری به پيشرفت‌های علمی و اقتصادی فراوانی دست يافتيم و رمز پيروزی بر دشمنان فقط در اطاعت از ولايت فقيه ميسر خواهد بود.
ادامه اين يادواره با سخنرانی پدر بزرگوار شهيد احمدی روشن همراه بود و وی در سخنانی با تأكيد بر اين نكته كه ويژگی اصلی شهدای ما ولايت‌پذيری آن‌ها بوده است به ذكر خاطراتی از فرزند شهيدش پرداخت.
اين مراسم با مداحی در رثای امام جواد‌(ع) و شهدا عزيز و تقدير از خانواده‌های شهيدان احمدی روشن و باغبانی و حيدری خاتمه يافت.
captcha