کد خبر: 2600292
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۹

شيوه‌ تدريس در مدارس قرآن، همگام با روش‌های نوين آموزشی باشد

گروه فعاليت‌های قرآنی: شيوه‌های تدريس در مدارس قرآن بايد همگام با روش‌های نوين آموزشی باشد و حتی مربيان می‌توانند قالب‌های جديدی در آموزش قرآن ارائه کنند.

قاسم كوچكزايی، مدير آموزش و پرورش شهرستان خاش در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان‌ و بلوچستان، گفت: تاكنون بيش از 30 مدرسه قرآنی در اين شهرستان ايجاد شده است. دانش‌آموزان اين مدارس از پايه اول ابتدايی فراگيری مهارت‌های قرآنی از جمله روخوانی را آغاز می‌كنند.
وی بيان كرد: ترويج فرهنگ قرآن در مدارس موجب نشر اين فرهنگ در خانواده‌ها و جامعه می‌شود. شيوه‌های تدريس در مدارس قرآنی بايد همگام با روش‌های نوين آموزشی باشد و حتی مربيان می‌توانند قالب‌های جديدی در آموزش قرآن ارائه کنند.
كوچكزايی در پايان بيان كرد: اكنون با روند روبه رشد مدارس قرآنی در كشور اميد آن می‌رود تا در آينده نه چندان دور از ميوه اين مدارس چشيد و دانش‌آموزانی كه در اين مدارس تحصيل می‌كنند بتوانند الگوی مناسبی برای ديگران باشند.
captcha