کد خبر: 2601277
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۶

آشنايی با مفاهيم قرآن، لازمه بالندگی پليس تربيت‌يافته در مكتب اسلام است

گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس عقيدتی ـ سياسی فرماندهی انتظامی زنجان با بيان اين‌كه پليس تربيت‌يافته در مكتب اسلام بايد با مفاهيم قرآن آشنا شود، گفت: طرح ملی «نورالمبين» ويژه نيروهای مسلح، اين توانمندی را در كاركنان ايجاد می‎كند كه بر ترجمه تحت‌اللفظی قرآن كريم تسلط يابند.

حجت‏‌الاسلام روح‎الله عباسی، رئيس عقيدتی ـ سياسی فرماندهی انتظامی استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، اظهار كرد: يكی از هوشمندی‎های امام خمينی(ره) تأسيس واحد عقيدتی ـ سياسی در نيروهای مسلح بود كه با توجه به شرايط زمانی آن دوره اين دستور را صادر كردند.
وی ادامه داد: براساس ماده 14 قانون ارتش جمهوری اسلامی ايران و فرامين مقام معظم رهبری، مأموريت اصلی عقيدتی ـ سياسی، تبليغ، و ترويج و نهادينه‌كردن فرهنگ اسلامی، نظارت برعملكرد يگان‏‌ها از لحاظ رعايت موازين دينی و شرعی و هدايت سياسی كاركنان است.
اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: بنابر منويات مقام معظم رهبری مبنی بر تربيت 10 ميليون حافظ قرآن كريم در سطح كشور، نيروی انتظامی در اين زمينه برنامه‎ريزی منسجمی را انجام داده و برای هر استان سهميه 225 نفری را در نظر گرفته است كه در اين ميان استان زنجان گوی سبقت را از ديگر استان‏‌ها ربوده و با اعلام آمادگی 317 نفر از كاركنان و خانواده‎های آنان در اين طرح شركت كرده است.
حجت‌‏الاسلام عباسی با اشاره به اين‌كه امسال حفظ جزء 30 قرآن كريم در دستور كار بخش عقيدتی ـ سياسی اين نهاد انتظامی قرار دارد، گفت: 164 نفر در ستاد فرماندهی استان زنجان، 60 نفر در شهرستان زنجان، 17 نفر در ابهر، 14 نفر در خرم‌‎دره، 37 نفر در خدابنده، 14 نفر در طارم، 5 نفر در ماهنشان و 6 نفر در ايجرود در طرح حفظ جزء 30 قرآن كريم ثبت‏نام كرده‎اند كه در مجموع 203 نفر در بخش كاركنان و 114 در ميان خانواده‎های آنان در اين طرح حضور خواهند داشت.
وی با اشاره به اجرای دوره چهارساله طرح ملی «نورالمبين» ویِژه نيروهای مسلح در زنجان، ابراز كرد: اين طرح در سه فرآيند به اجرا درآمده و اين توانمندی را در كاركنان ايجاد می‎كند كه بر ترجمه تحت‌الفظی قرآن كريم تسلط يابند.
رئيس عقيدتی ـ سياسی فرماندهی انتظامی استان زنجان با بيان اين‌كه پليس تربيت يافته در مكتب اسلام بايد با مفاهيم قرآن آشنا شود، ادامه داد: طرح ملی «نورالمبين» در زنجان در حال حاضر روزهای پايانی خود را پشت سر می‎گذراند و مربيانی كه در آن حضور داشتند، جزو فعالان قرآنی مجرب و آموزش ديده در سازمان بودند كه توانستند با موفقيت اين طرح را اجرا كنند.
حجت‎الاسلام عباسی با اشاره به اين‌كه محافل قرآنی به‌صورت ابتكاری در همه يگان‏‌های نيروهای مسلح به اجرا در می‌آيد، تصريح كرد: در ماه مبارك رمضان امسال در تمام يگان‏‌ها كلاس‎‏های قرآن داير بود و نكات تفسيری قرآن برای كاركنان ارائه شد؛ همچنين آموزش تجويد سطح 3 به‌صورت هفتگی و هماهنگ در ستاد استان و همزمان در شهرستان‏‌های ديگر استان داير است.
وی با اشاره به ويژه‌برنامه واحد عقيدتی ـ سياسی نيروی انتظامی در هفته‎ای كه به نام اين يگان نام‌گذاری شده است، گفت: مشاوره مذهبی ويژه كاركنان، تجليل از كاركنان محجبه، آگاه‎سازی سياسی، تجليل از خانواده‎های شهدا و ايثارگران، برگزاری جلسه بصيرت دينی در 3 شب متوالی در سالن هلال احمر از جمله اين برنامه‏‌هاست.
رئيس عقيدتی ـ سياسی فرماندهی انتظامی استان زنجان عنوان كرد: همچنين در هفته نيروی انتظامی، روايت ايثار و شهادت جزو يكی از برنامه‌‏های اصلی است كه در آن خلاصه‎ای از زندگی‌نامه و وصيت‏نامه شهيد در بين‌الصلاتين ارائه می‌شود كه با توجه به وجود 120 شهيد در سطح استان اين طرح در طول سال نيز ادامه خواهد يافت.
حجت‎الاسلام عباسی در پايان، افتتاح نمازخانه در تالار پرديس را يكی از اهم برنامه‎های واحد عقيدتی ـ سياسی در هفته نيروی انتظامی عنوان كرد و يادآور شد: اين تالار مجموعه تفريحی ویِژه نيروهای مسلح است كه متولی آن بنياد تعاون استان بوده و در حال تكميل است.
captcha