کد خبر: 2601318
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۹

شاگرد مدرسه قرآن بودن در سايه عمل به آموزه‌های آن به دست می‌آيد

گروه فعاليت‌های قرآنی: نايب رئيس مجلس شورای اسلامی در دومين سالگرد برگزاری كرسی‌های تلاوت قرآن كريم با تأكيد بر اينكه برای استفاده از معارف قرآن بايد با ادبيات اين كتاب آشنا بود، گفت: شاگرد موفق مدرسه قرآن كريم بودن در سايه عمل به آموزه‌های آن به دست می‌آيد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، مراسم دومين سالگرد كرسی‌های تلاوت اذان‌گاهی قرآن كريم شورای عالی قرآن امروز،سه‌شنبه،16 مهرماه با حضور سيدمحمدحسن ابوترابی‌فرد، نايب رئيس مجلس شورای اسلامی، سيدعلی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن و محمدحسين محمدزاده، مدير شبكه راديويی قرآن در مسجد امام حسين(ع) برگزار شد.
بنابر ين گزارش، در بخشی از اين مراسم حجت‌الاسلام سيد محمدحسن ابوترابی‌فرد، نايب رئيس مجلس شورای اسلامی در سخنانی با اشاره به اقدام شايسته شورای عالی قرآن در برگزاری كرسی‌های تلاوت قرآن كريم، گفت: قرآن كريم سخن خداوند حكيم است و حضرت علی(ع) نيز در اين مورد فرموده‌اند «اگر می‌خواهيد با خداوند سخن بگوييد،نماز بخوانيد و اگر می‌خواهيد خداوند متعال با شما سخن بگويد،قرآن بخوانيد».
وی در ادامه با اشاره به اينكه برای استفاده از معارف قرآن كريم بايد با ادبيات اين كتاب آشنا بود، افزود: يكی از حوزه‌های فهم قرآن كريم آشنايی با زبان عربی است، در اينجا جا دارد از شبكه قرآن و معارف سيما كه هر روز اقدام به پخش برنامه‌ای نيم ساعته برای آموزش ترجمه قرآن كريم می‌كند، تشكر كنم، اين برنامه به صورتی برنامه‌ريزی شده است كه هر فردی كه دو سال بيننده اين برنامه باشد با كل ترجمه قرآن كريم آشنا خواهد شد و آن را فراخواهد گرفت.
نايب رئيس مجلس شورای اسلامی با تأكيد بر اينكه آشنا شدن با ترجمه آيات قرآن كريم گام اول ارتباط برقرار كردن با قرآن كريم است، تصريح كرد: بسياری از افرادی كه با زبان عربی آشنا هستند، در
مسير تبليغ قرآن كريم نيستند و به عنوان شاگرد مكتب قرآن كريم شناخته نمی‌شوند، برای همين است كه دانستن زبان عربی اولين گام ارتباط است.
نماينده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، شاگرد موفق قرآن بودن را عمل كردن به دستورات قرآن كريم عنوان و اظهار كرد: برای اينكه شاگرد موفق مدرسه قرآن باشيم بايد نسبت به آنچه از قرآن كريم می‌آموزيم عمل كنيم.
حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد خاطرنشان كرد: افرادی كه با فهم آيات به آن نيز عمل می‌كنند از نگاه قرآن كريم با نام متقين خطاب قرار گرفته‌اند، خداوند به كسی متقی می‌گويد كه سخن خداوند را فرا بگيرد و به آن نيز عمل كند.
نايب رئيس مجلس مجلس شورای اسلامی با تأكيد بر اينكه يكی از امتيازاتی كه خداوند متعال برای شاگردان موفق قرآن كريم ذكر می‌كند، صلاحيت و شايستگی دريافت هدايت الهی است، گفت: هر يك از ما كه به ميزان دانش خود به سخن قرآن كريم عمل كنيم، به همان مرتبه نيز به تقوا می‌رسيم و هر يك از ما نيز به اندازه تقوای خود از هدايت الهی بهره خواهيم برد.
توليت مسجد امام حسين(ع) تهران با تأكيد بر اينكه افتخار ديگری كه خداوند متعال به يك انسان هدايت شده توسط قرآن می‌دهد، قدرت هدايتگری است، افزود: خداوند به افرادی كه توسط قرآن هدايت شده باشند، قدرت هادی شدن را نيز به آنها اعطاء می‌كند و آن فرد قادر خواهد بود با اخلاق و رفتارش ديگران را هدايت كند.
وی در پايان تصريح كرد: اميدواريم برنامه‌های قرآنی در نهايت منتهی به فهم آموزه‌های قرآنی در جامعه و آراسته شدن به اين آموزه‌ها در مقام عمل را فراهم آورد.
captcha